Rihanna ve Calvin Harris'ten yeni şarkı

Güncelleme Tarihi:

Rihanna ve Calvin Harristen yeni şarkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 14:00

2011 yılında Rihanna'nın 'Talk That Talk' albümü için 'We Found Love'ı kaydeden Calvin Harris, ünlü şarkıcıyla yeniden işbirliği içinde. Ünlü ikilinin yeni şarkısı '“This Is What You Came From” 29 Nisan'da yayınlanacak.

Haberin Devamı

Yakın zamanda yayınladığı 'Anti' albümüyle listelerde fırtına gibi esen Rihanna ve dünyanın en çok kazanan DJ'lerinden Calvin Harris beş yıl aradan sonra yeniden işbirliği içine girdi. 

İskoç DJ, resmi Twitter hesabından Rihanna'yla birlikte yaptıkları şarkının adının 'This Is What You Came From' olduğunu duyurdu.

 

Rihanna ve Calvin Harristen yeni şarkı

 

İkili en son 2011 yılında Rihanna'nın 'Talk That Talk' albümü için 'We Found Love'ı birlikte kaydetmiş, bu şarkı haftalarca listelerin zirvesinde yer almıştı. Calvin Harris aynı albüm için 'Where Have You Been'in de yardımcı prodüktörlüğünü yapmıştı. 

 

Haberin Devamı

Rihanna ve Calvin Harristen yeni şarkı

Rihanna'yla olan işbirliği, Calvin Harris'in şöhretine şöhret kattı. Ünlü DJ, Ağustos 2014 ve 2015 yılları arasında 66 milyon dolarlık (yaklaşık 185 milyon TL) servetiyle dünyanın en çok kazanan DJ'i sıfatını elde etti. 

Rihanna, geçtiğimiz hafta Coachella festivalinde sahne alan Calvin Harris'e sürpriz bir ziyarette bulunarak izleyicileri heyecanlandırmıştı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!