O kaslar gerçek mi Chris?

Güncelleme Tarihi:

O kaslar gerçek mi Chris
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 10:41

Hatırlıyor musunuz? Bir ara Hemsworth familyasının en seksi erkeğinin kim olduğu mevzusu, genç hanımlar arasında epey popüler bir tartışmaydı. Öyleydi böyleydi derken, 'en seksi'nin Liam olduğuna karar verilmişti. Peki bu fotoğraftan sonra fikirler değişecek mi?

Haberin Devamı

Liam, Luke, Chris... Hemsworth erkeklerinin gen havuzunda ekstra bir bereket olduğu kesin. Özellikle bu fotoğraftan sonra herhalde durumun vahametini kabul ediyorsunuzdur... (Bunda reddedecek bir şey yok beyler.)

 

O kaslar gerçek mi Chris

Fotoğrafı Instagram hesabına yükleyen Luke, "Hey Chris, hiç fitness yaptın mı kanka?" diye bir şaka yapıyor. (Ne tatlısın Luke. Çok güldük.)

 

Fotoğrafta Chris Hemsworth, bir sahil kasabasında kardeşi Luke ve iki arkadaşıyla bir şeyler içiyor ancak gözümüz tamamen başka yere kayıyor. 'Thor' filminin yıldızı olmanın hakkını veren Chris'in şişkin kol kaslarına... Evet, bu karenin ana ekseni, odak noktası, ufuk çizgisi -artık adına her ne derseniz- sadece Chris ve kol kasları! İçeceklermiş, yanındaki kankalarıymış, kimin umurunda! Ortada bir şov var ve başrol sadece kasların.

 

Haberin Devamı

O kaslar gerçek mi Chris

Chris, kendisi gibi oyuncu olan eşi Elsa Pataky ile 2010 yılında bir partide tanıştı. Üç ay sonra evlendiler. Çiftin şimdi üç çocuğu var: India Rose (4) ve ikiz oğlanları Tristan ve Sasha (2)

 

KARDEŞİYLE 'THOR' OLMAK İÇİN YARIŞMIŞTI

O kaslar gerçek mi Chris

Liam, Chris ve Luke Hemsworth

33 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth'u üne kavuşturan, 'Thor' filmi oldu. Filmin seçmelerine kardeşi Liam ile birlikte katılmıştı. Yönetmen Kenneth Branagh, 'Thor' olması için önce Liam'ı seçti. Chris adaylar arasında ancak dördüncü sırada kendine yer bulabilmişti. Ancak son anda yönetmen bütün adayları tekrar gözden geçirmek isteyince olaylar tersine döndü. Role Chris Hemsworth seçildi. 

 

Haberin Devamı

VARAN 2: LIAM HEMSWORTH

 

O kaslar gerçek mi Chris

'Açlık Oyunları'nın yıldızı Liam Hemsworth, küçük yaşlardan beri sörf yapıyor. Hatta küçükken ölümden dönmüş. "Çocukken bir keresinde ayağım ipe dolandı ve bütün vücudumu sarıverdi. Suyun altında top gibi kalakalmıştım. Neredeyse boğuluyordum."

 

26 yaşındaki Liam Hemsworth, 'Açlık Oyunları' serisindeki Gale Hawthorne rolüyle tanınıyor. Abileriyle arasında devamlı bir rekabet var. Bu konuyla ilgili, "Biz kardeşiz ve her zaman aramızda bir rekabet vardır, ama bu iyi bir şey, bu bizi zorluyor ve birimizin bir şeyler yapmasından her zaman mutluyuz" diyor.

 

O kaslar gerçek mi Chris

Hemsworth familyasının en çapkın erkeği, Liam... Kendisi 2009 yılından beri Miley Cyrus ile bir dargın bir barışık yaşıyor. Bugüne kadar üç kere basına 'ayrıldık' açıklaması yaptılar, iki kere aynı eve taşındılar ve bir kere de nişanlandılar. Son bilgilere göre 2013'te tamamen ayrıldılar ama onların işi pek belli olmaz!

 

Haberin Devamı

VARAN 3: LUKE HEMSWORTH

 

O kaslar gerçek mi Chris

 

35 yaşındaki Luke ise tam bir aile babası. Yakışıklılıktı, kariyerdi; bunlar onun için çok da önemli meseleler değil. O üç tatlı kızı ve eşiyle birlikte yaşadığı hayattan öyle mutlu ki, Instagram hesabından sık sık aile fotoğraflarını paylaşıyor. Luke'un en iyi bilinen rolü, 'Neighbours' dizisindeki Nathan Tyson karakteriydi. Ufak tefek roller dışında sonradan ortada pek görünmedi. 

 

O kaslar gerçek mi Chris

 

Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!