'O benim hayatımın aşkı'

Güncelleme Tarihi:

O benim hayatımın aşkı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 01:19

İngiltere'nin ünlü komedyenlerinden Stephen Fry (57) ile kendisinden 30 yaş küçük erkek arkadaşı Elliot Spencer gizlice evlendi. Tepkilere ilk kez yanıt veren Elliot Spencer, "Stephen benim hayatımın aşkı" dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde evlenen Stephen Fry ile Elliot Spencer, 'evli' olarak ilk kez BAFTA ödül töreni sırasında basının karşısına çıkmıştı. Önceki gün Jonathann Ross Show'a katılan ikiliden Elliot Spencer, evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu.

"İnsanların ne düşündüğü umurumda değil. Stephen benim hayatımın aşkı" diyen Spencer sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim evliliğimiz estetik, maddi durumlar veya şan şöhret üzerine kurulu değil, daha basit yaşıyoruz. Birlikte çok gülüyoruz. Mizah bizi birbirimize bağlıyor. Bir arkadaşımız bizi tanıştırdıktan üç yıl sonra bir partide tekrar karşılaşmıştık. İnanılmaz bir şey yaşadık."

O benim hayatımın aşkı

Haberin Devamı

"Çok mutluyum, evliliğin tadını çıkarıyorum. Her şey benim için çok yeni ve heyecanlı. Gerçekten başka hiçbir şey yapmıyorum. Şimdilik komedi işlerine ara verdim, fotoğrafçılığa yöneldim. Yaratıcılık gerektiren işlerle ilgileniyorum. Yakında bir sergi açmayı planlıyorum. Stephen ve tüm arkadaşlarım işlerimi görecekler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!