Kurt Cobain bunu ister miydi?

Güncelleme Tarihi:

Kurt Cobain bunu ister miydi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 01:09

Milyonlarca satmış olmasına rağmen, solisti Kurt Cobain'i mutlu etmeyi başaramamış olan Nirvana'nın ve Cobain'in dehası sayesinde yakın çevresi zengin olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

'Beni rockstar yapmaya çalışıyorlar, ölmeyi tercih ederim' diye hayata posta koyan bir solistti, Nirvana'nın solisti Kurt Cobain...

Kurt Cobain bunu ister miydi

Yaşasaydı, muhtemelen şimdi pek çok ünlü markanın Nirvana markalı tişörtlerini gördüğünde buna epey gülerdi.
'5 milyon dolar servetim var ve kimin umrunda?' diyerek 27 yaşında kendini kafasından vurmayı tercih eden Cobain'i anlamak için belki de yıllarımızı vermemiz gerekmiyor.

FRANCES KANATLANDI

Kurt Cobain bunu ister miydi


Zira Cobain'in kızı Frances Bean'in ilk prodüktörlük denemesi ‘Cobain: Montage of Heck’ vizyona girdi.
Filmin soundtrack'i uzun zamandır pek çok dijital platformda bulunuyor ancak yönetmen Brett Morgen'dan taze bir haber daha geldi.

MONTAGE OF HECK

Haberin Devamı

Kurt Cobain bunu ister miydi


Belgeselin yapım aşamasında toplam 107 saatlik kayıt içeren 200 adet kaset bulduğunu açıklayan Morgen, albümü dinlerken 'Cobain’le yan yana oturuyormuş hissi yaşanacağını' belirtti.
Morgen dinlerken yaşayacağımız hissi de önceden sipariş ettiğine göre biz dinleyicilere her zamanki gibi sıramızı beklemek kalıyor.

Haberin Devamı

Kurt Cobain bunu ister miydi

6 Kasım’da yayınlanacak albümde daha önce duyulmamış kayıtlar bulunurken, albümde Cobain’in solo performanslarının dışında ne yazık ki Courtney Love'ın da Nirvana’yla yaptığı şarkılar da yer alacağı söylendi.
Kısacası, Cobain'i kendine aşık etmeyi 'başaran' Courtney Love zengin olmaya devam edecek.

Kurt Cobain bunu ister miydi

Bu arada önemli bir not: albümün adı Nirvana değil..

BAKMADAN GEÇME!