Kristin Stewart: Küçükken kontrol manyağının tekiydim

Güncelleme Tarihi:

Kristin Stewart: Küçükken kontrol manyağının tekiydim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2015 09:27

Genç yaşta Cesar Ödülü kazanıp dünyaca ünlü yıldızlar arasına katılan Kristin Stewart, çok gergin ve stresli yıllar geçirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Twilight/ Alacakaranlık serilerinin yıldızı Kristin Stewart, Marie Claire’e verdiği röportajda, artık özür dilemeyi bıraktığını söyledi. Başrollerinde Oscar’lı aktris Juliette Binoche ile rol aldıkları Clouds of Sils Maria/ Ve Perde filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Oyuncu Cesar Ödülü’ne değer görülen 25 yaşındaki oyuncu, 15- 20 yaşları arasında çok gergin ve stresli yıllar geçirdiğini söyledi.

Kristin Stewart: Küçükken kontrol manyağının tekiydim

“Sinema endüstrisine adım attığımda çok küçüktüm, hep endişeliydim ve kontrol manyağı olmuştum” diyen genç yıldız, kendi kararları doğrultusunda gerçekleşmeyen şeyler yüzünden kendini hasta ettiğini ya da eve kapadığını belirtti. Verdiği röportajlarda ve çıktığı televizyon programlarında tuhaf davranışlar sergilemesi ve yorumlarda bulunmasıyla bilinen Stewart, “Sayısız özür dileyen tiplerden biriydim fakat artık özür dilemeyi oldukça azalttım, bunun yerine ‘hayır, kahretsin” sözlerini daha çok zikreder oldum” dedi. Uzun saçlarını kısacık kesmesinin ardından herkesi şaşırtan Stewart, “Saçlarım aşırı kırıktı, kısacık bir saçla çok daha özgüvenli ve rahatlamış durumdayım. Belki birçoğuna göre uzun saç daha güzel görünebilir, ne yani yaşamınızın temel gayesi güzel gözükmek ve arzulanmak mı, çok sıkıcı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!