10 klasik erkek yalanı

Güncelleme Tarihi:

10 klasik erkek yalanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 11:13

'Ben klasik bir erkek değilim' diye bağırıyorsanız, tamam. Siz klasik bir erkeksiniz. Bunu kabullenin. Çok da üzülmeyin. Söylediğiniz bütün klasik yalanlar ifşa oldu. Hazırsanız başlayalım.

Haberin Devamı

SORUN SENDE DEĞİL, BENDE…
ANLAMI: ARTIK SENİNLE YATMAK İSTEMİYORUM

10 klasik erkek yalanı

Ayrılık zor iş. Şimdi kim uğraşacak ilişkiyi masaya yatır, olayları geri sardır vs. Kendiliğinden bitse de gitsek yaparsınız. Tam karar veremez, öyle sürümcemeye bırakır belki yırtarım diye düşünürsünüz. Ama o işler öyle olmaz. Kadın dediğin aptal değildir. Aptal yerine konulmak ise en sevmediği... Şair bile ayrılık sevdaya dahil demiş, ne diye kasıp duruyorsunuz? Kaçmak değil, bitti diyebilmek erkekliğin şanıdır. Net olun. Netlik iyidir, yanaklarınıza kan verir. 

O MESAJLARI HATIRLAMIYORUM…
ANLAMI: SENDEN GEÇTİM, ALTYAPIYA BAŞLADIM

Haberin Devamı

10 klasik erkek yalanı

"Merhaba bekarım, kedim var, seninle uyuşuruz çünkü sevgilinden ayrılmışsın KIPS' (Yer: Facebook, Tarih: 10 Eylül 2015, Saat: 03.15)"

Erkekler mesajları, mesaj atanın adını, memelerinin büyüklüğünü ve memelerin kalçaya olan oranı ve belin kalçayla olan dengesi vb detayları bilir ve hatırlar. Ama partnerlerinin karşısına da 'O mesajı hatırlamıyorum' diyerek çıkarlar. Mesaj hatırlamayan bir erkek dünya üzerinde henüz var olmadı biliyoruz. Konuyla ilgili 'hatırladım-hatırlamadım' kavgası büyüyorsa bilin ki, memeler sandığınızdan daha da büyüktür. Sizinle işi biten erkeğin altyapıya başlamadığı bir dünya Mars'ta belki... 

TINDER NE HİÇ DUYMADIM?
ANLAMI: SENLE AYNI ÇEVREDEN OLMAYAN KADINI BAŞKA NASIL BULACAĞIM, BİLEMEDİM

10 klasik erkek yalanı
Serserilik (temsili)

Eski sevgilinizin Tinder dahil hemen her şeye karşı çıkması, aslında onun reddettiği hemen her şeyin tam da göbeğinde durabildiğini ve onları aslında kabul edebildiğini gösterir. "Tinder ne", "Ben teknolojiden anlamıyorum", "Instagram’da öylesine layklıyom yaa" gibi “kafa karışıklıkları” gerçek değildir. Ayrılır ayrılmaz ona Tinder'da rastlarsınız. Bunun, sizinle barışmaya gelen eski sevgilinin cebinde prezervatif çıkmasıyla pek farkı yoktur. “Kafa karışıklıkları” taklidi kolaydır, yormaz. Böyle şeyler çocuk kandırmak için kullanılır. Siz bir kadın mısınız, çocuk mu? Karar verdiyseniz bir sonraki yalana geçelim.

Haberin Devamı

BÜTÜN GÜN SENİ DÜŞÜNDÜM
ANLAMI: …ÇÜNKÜ DİĞERLERİNDEN SES SEDA YOKTU

10 klasik erkek yalanı
Bütün gün sizi düşünebilecek tek şey (temsili) 
Kedi: Kim ben mi? Alakası yok! 

“Ben yalanım” diyen bir cümledir. Bir kişinin bütün gün tek bir kişiyi düşünmesi teorik ve pratik olarak imkânsıza yakındır. Kimseye yüzde yüz inanmayın, kendiniz dahil. 

AŞK DİYE BİR ŞEY YOK
ANLAMI: BÜTÜN DÜNYAYI SEVDİM, SEN HARİÇ

10 klasik erkek yalanı
Tarkan aşk var diyorsa vardır. 

Aşk diye bir şeyin varlığı septiklere göre gastrid atağı, romantiklere göre de hayatın anlamıdır. Dolayısıyla bu konuyu ortada bırakıyoruz. İsteyen isteği yerden çekiştirsin. Aşk olabilir, ama geçicidir. Aşk yaşamaktan korkmayan oğlanlar, erkek olmaya başlayabilirler. 

Haberin Devamı

O KIZ ÇOK ÇİRKİN, YANIMDA BİLE GEZDİRMEM
ANLAMI: YATTIK AMA BİR ANLAMI YOK?

10 klasik erkek yalanı
"Ay çok çirkin o ya, dönüp bakmam bile ona ben" (Çoktan yattılar)

“O kız çok çirkin” dediği kadınla sizi terk ettikten birkaç gün sonra (terketmeden de olabilir) yattı. Belki bir kez, belki birkaç kez… Siz "Tek bir adamı sevmek istiyorum" diyecek kadar naifseniz biz ne yapalım? 

BEN ÜZÜLMÜYOR MUYUM SANIYORSUN?
ANLAMI: ÜZÜLMÜYORUM?

10 klasik erkek yalanı
"Niye üzüleyim ya, eski sevgilim hazırda bekliyordu, zaten peşimdeydi, hemen aradı, birlikte yoga yaptık tütsü işine girdik. Her ayrıldığımda görüşürüz şimdi hamile benden..." 

Haberin Devamı

Tamam tamam, erkeklerin de duyguları var. Taa ki ufak bir rüzgârda havalanan bir eteğe ve kış vakti yanlışlıkla açılan bir meme çatalına kadar. Duygular gerçek anlamda o an çağlamaya başlar. Sizin yaşadığınız acılar, teorik ve pratik olarak onun acılarından farklıdır. Bazen aynı olabilir ama bu onun bir kadın gibi hissedebildiği anlamına gelmez. Hiçbir zaman da gelmeyecektir. Dolayısıyla evde kendi kendinize üzülün. Sıkılınca üzülmeyi bırakacaksınız.

BEN KADINLARI TANIRIM…
ANLAMI: HİÇBİR FİKRİM YOK AMA ÇOK HAVALIYIM

10 klasik erkek yalanı

"Seni tanımadan önce kahvemi tanısam daha iyi"

Hermafrodit dahi olsa, bir erkeğin bir kadını tanıması imkânsızdır. Tanımaya başlarsa aşık olur, sonra o aşk biter, başka bir şey olur. Bazı erkekler “Ben kadınları tanırım” lafını eski bir Kızılderili atasözü sanıyor olabilirler.  “Şöyle yaparsınız…” Siz istediğiniz kadar “?” deyin. Onlar mangalda kül bırakmaycak. Tüm mangallar onlar içindir. Annelerinin kuzularıyla baş edemezsiniz. Üstelik, siz klasik bir kadınsınız. Ve biliyoruz ki,(O elbette sizden daha iyi biliyor)  siz daha tam olarak kendinizi bile tanıyamadınız. (Çak!)

Haberin Devamı

SANA YALAN SÖYLEMEK İSTEMİYORUM
ANLAMI: YALAN DÜŞÜNEMİYORUM ŞU AN, LÜTFEN SONRA DENEYİNİZ

10 klasik erkek yalanı
Merhaba ben Victor Newman. Yalan Rüzgarı'ndan ehehehe....

Listemize altın harflerle giren bir erkek yalanı daha.  Hiç insan insana yalan söyler mi? Hiç insan insanı kandırır mı? demek isterdik ama gerçekler öyle değil, hepimiz biliyoruz. Bunu göze almıyorsanız, baştan ilişkiye girmeyecektiniz. 

SENİN GİBİ HİÇBİR KADINI SEVMEDİM
ANLAMI: ÇÜNKÜ DAHA YETERİNCE VAKTİM OLMADI

10 klasik erkek yalanı
Aşk bitti ayol! Ne bakıyon?

Aşk bitince erkekler paniğe kapılır. Yavru kedi gibi sağa sola savrulurlar. Yedeği de bozmak istemez, ancak yeni insanlara da hayır demek istemezler. Aslında sevgili de iyi bir insandır… Ondan da geçemez. Başvuracağı ilk yalan: ‘Senin gibi hiçbir kadını sevmedim’. Levyeler hazır mı? Elbette sevecek ve elbette unutacak. Ne demiş şair: ‘Unutulacaksın, unutulacaksın, yalansa tükür yüzüme?’

BONUS

EVDEYİM
ANLAMI: DEĞİLİM

10 klasik erkek yalanı
Aşk-ı Memnu Behlül: "Bihtercim anlamıyorsun, evdeydim diyorum bişi yok... Uydurma kendikendine ama ya..." 

Evdeyim diyen erkek şunu demek istemiş olabilir: ‘Şimdilik…’ Uykudan önceki son dakikanın son saniyesine kadar adamı yeterince darladıysanız tamam. Adam evde. Fakat ya yanında bir kadın varsa? Hmm evet, olabilir. Birlikte olabilirler mi? Yeterince darladıysanız kesinlikle birikte olacaklardır. Ama içinizde bir Seren Serengil varsa, eski sevgilisinden istediği şeyi, siz de sevgilinizden isteyebilirsiniz: "Tamam o zaman madem evdesin, git sifonu çek ve sesini telefondan bana dinlet!" 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!