Kız arkadaşının kendisini babasıyla aldattığını öğrendi ve...

Güncelleme Tarihi:

Kız arkadaşının kendisini babasıyla aldattığını öğrendi ve...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 14:03

İhanet, her zaman çok acı vericidir. Hepimiz bu acıyı ve yıkımı biliriz fakat aldatılmaktan daha acı bir şey varsa bu da kendi kanınızdan biriyle aldatılmaktır. Kız arkadaşının kendisini öz babasıyla aldattığını öğrenen zavallı genç, olanları öğrendiğinde inanamadı. Kimliğini gizli tutan genç adam, babasının telefonundan aldığı ekran görüntüleriyle aldatılmasının ayrıntılarını internette paylaştı.

Haberin Devamı

İngiltere'de yayın yapan Mirror'ın haberine göre, 

Kalbi kırık genç “Kız arkadaşımın babamla cinsel birliktelik yaşadığını öğrendim. İşe giderken babam telefonunu evde bırakmıştı. Tüm mesajlar onların bu kirli sırrı ile ilgiliydi. Çıplak fotoğraflar ve cinsel içerikli mesajlar vardı. Ne yapabilirim? Kalbim çok kırık” diye konuştu.

Görünüşe göre genç adamın öz babası kız arkadaşıyla cinsel içerikli konuşmalar yapıyor ve fotoğraflar gönderiyordu. Konuşma “Dün gece seni düşünmeyi bırakamadım” itirafıyla devam ediyor ve bu itirafa cevap ”Bende fakat aynı zamanda kötü de hissediyorum” oluyordu.

Genç kadına tekrar çıplak fotoğraf talep eden babaya genç kadının cevabı hayır olunca baba “Hadi ama bu kadar yaptığımız şeyden sonra göndermenin ne zararı var ki" diye ısrar ediyor. Israrlara dayanamayan genç kadın fotoğrafı gönderiyor ve cinsel içerikli konuşmaları devam ediyorlardı. Hatta bu konuşmaların üzerine genç kadın sevgilisinin babasına, gizli ilişkilerine devam edebilmek için sevgilisinin ne zaman işe gideceğini soruyordu.

Haberin Devamı

Kız arkadaşının kendisini babasıyla aldattığını öğrendi ve...

Genç adam konuşmaları okumasının ardından ekran görüntüsünü kaydedip kız arkadaşına yolladı ve hesap sordu.

- Erkek: Neden o?

- Kadın: Ne?

- E: Bilmiyormuş gibi davranma

- K: Neyi bilmiyormuş gibi? Lütfen telefonu açar mısın?

- E: İtiraf ette bitsin artık

- K: Bir şey itiraf edemem, itiraf edecek bir şeyim yok neyden bahsediyorsun? Sadece cevap ver bana. Lütfen?

Genç adam fotoğrafları gönderiyor...

- E: Lütfen cevap ver. Lütfen meşgule atma

- K: Çok üzgünüm beni tanıyorsun biliyorsun ki bunun hiçbir anlamı yok. Bir kazaydı ve beni çok zorladı. Seni çok seviyorum lütfen bana cevap ver. Benimle konuş bunun üstesinden gelebiliriz. Lütfen söz veriyorum. Her şeyi açıklayacağım. Cevap ver bana??

- E: Birlikte olduğunuzu kabul et. Yaptığınızı biliyorum.

- K: Evet sadece bir kere ama tam olarak değil. Uzun sürmedi ve bizim yaptığımız gibi değildi. Kulağa olduğundan daha kötü geliyor. Lütfen bana cevap ver. Lütfen çok üzgünüm. Telefonu açsan daha iyi olacak. Lütfen. Çok üzgünüm

Haberin Devamı

- E: Bir kereden fazlaydı

- K: Hayır yemin ederim ki sadece 1 kere ben seni beklerken oldu.

- E: Yalan üstüne yalan. Kendini bitirdin

- K: Yeter evet kız arkadaşın babanla yattı Ve elbette birden fazla kere. Öylesine bir gece de bütün o mesajlara yol açtı. Bu da gerçek. Bu kadar zavallı olmayı bırakmalı ve ailene odaklanmalısın. Sorunlarınla yüzleşmeli  ve kız arkadaşının aramalarını görmezden gelmelisin. Yaptığım  şeyleri ve olanları geri alamam. Eğer yapabilseydim yapardım ama şimdi atlatmalıyız. Annende bana bu şansı verdi tek suçlu ben değilim. Benim içinde kolay olmadı. Hiç birimiz için olmadı.

- E: Annem seni affetti mi?

Kız arkadaşının kendisini babasıyla aldattığını öğrendi ve...
(Konuşmanın görselleri)

Haberin Devamı

Böylece genç kız hem sevgilisinin babasıyla birden fazla kere yattığını hem de sevgilisinin annesinin bundan haberdar olup buna izin verdiğini itiraf ediyor.

Hikayenin sonu belirsiz çiftimiz sorunlarını halletti mi bilmiyoruz fakat kesin olan bir şey var ki bu aile bir daha asla eskisi gibi olmayacağı.

İlgili haberler:

 ERKEKLERE SORDUK: BİR ERKEK NEDEN ALDATIR?

 KARISINI ALDATAN ADAMA ŞAŞIRTAN TEPKİ

Kız arkadaşının kendisini babasıyla aldattığını öğrendi ve...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!