Khloe Kardashian: Arkan sağlam olacak bu hayatta!

Güncelleme Tarihi:

Khloe Kardashian: Arkan sağlam olacak bu hayatta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:58

Onun hayatı da zor: Kardashian klanının en renkli karakteri Khloe Kardashian, hayatı boyunca ‘çirkin kardeş’ olarak anıldı. Ablaları gibi güzel olmadığı için ‘farklı babadan’ olduğu bile iddia edildi. Boşanmak üzere olduğu basketbolcu eşi Lamar Odom’un bir genelevde komaya girmesiyle davadan vazgeçen Khloé yaşadıklarını yeni kitabı ‘Güçlü Çıplak Daha İyi Görünür’de anlattı. İşte incileri...

Haberin Devamı

HAYATIM BOYUNCA 'ÇİRKİN KARDEŞ' OLDUM, ŞİMDİ İNTİKAM ZAMANI
İki senede tüm bedenimi değiştirdim, 15 kilo verdim. Haftanın her günü spor yapıyorum çünkü başka türlü ruh sağlığımı koruyamayacaktım. Yani sporu terapi için yaptım. 31 yaşındayım: 23 yaşından beri annem ve kız kardeşlerimle birlikte hayatımın her anı kameralara kaydediliyor. Her zaman ‘Kardashian’lardan şişko olan’ olarak adlandırıldım. Erkeğe benzediğim, obez olduğum yazıldı çizildi. Ablalarımın benden daha güzel olmasını gerekçe göstererek aynı babadan olmadığım iddia edildi. Bu mudur yani? Tüm bunların benim psikolojik yapım üzerinde etkisi hiç düşünülmüyor tabii... Ben de fiziğimi olabilecek en iyi haline getirip, en iyi intikamı aldım.

Khloe Kardashian: Arkan sağlam olacak bu hayatta

Haberin Devamı

SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR 
2013’te eşim Lamar’la ayrılma kararı aldığımızda iyiden iyiye depresyona girdim, bir şeye sarılmam gerekiyordu. Ben de spora başladım. Hem de haftanın her günü. Şimdi kendimi bedenen daha güçlü hissediyorum. Bu da ruhuma yansıyor.

15 KİLOYU NASIL VERDİM?
Spor hocam Gunnar Peterson’la haftada beş gün çalışıyoruz. Diğer iki gün ise tek başıma çalışıyorum. İlk 45 gün zordu: Her yerim ağrıyarak kalkıyordum, “Başlarım böyle işe” diye söylene söylene, küfrede ede... Ayrıca her yerim şiştiği için daha da iri görünüyordum. Ama pes etmedim. Her gün saat 8'de spora gittim. O gün çok mu işim var, iki saat erken kalkıp bu kez saat 6’da spor salonunda oluyordum. Güne sporla başlamak çok önemli çünkü...

Khloe Kardashian: Arkan sağlam olacak bu hayatta

KORSE EN YAKIN DOSTUM 
Günlük spor egzersizlerim hep farklı çünkü rutine bağlayıp sıkılmak istemiyorum. Pilates yapıyorum, koşuyorum, Soulcycling yapıyorum. Ayak bileklerime ağırlık bağlayarak kardiyo hareketleri yapıyorum. Kalçamı çalıştırmak için de yaptığım ‘deadlift’ hareketi var. Bu, neredeyse tüm vücudu aynı anda çalıştıran, kalça ve baldır kasları üzerinde etkili bir antrenman. Ayrıca korse takarak çeşitli hareketler yapıyorum. Belim incelince kalçam da daha yuvarlak görünüyor. Daha kıvrımlı görünüyorum.

Haberin Devamı

MOTİVASYON KAYNAĞIM KIM DEĞİL, JENNIFER LOPEZ 
Ablalarımının, özellikle de Kim’in kıvrımları her daim gözüme sokuldu. Ama biz birbirimize her zaman destek olan bir klanız, bu yüzden ‘haset’ edecek bir durum yok. Herkesin beden tipi de değişik. Kendime bir ilham perisi seçtim. Bu sanıldığı gibi Kim ya da Kourtney değil, Jennifer Lopez. Fiziğini korumak için sürekli çalıştığını biliyorum. Benzer bir antrenman düzeni yaratmaya çalıştım.

 

BAKMADAN GEÇME!