Keith Urban'dan Nicole Kidman'a sürpriz fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Keith Urbandan Nicole Kidmana sürpriz fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 09:46

Evliliklerinin 10'uncu yılını kutlayan ünlü aktris Nicole Kidman'a eşi country müzisyeni Keith Urban'dan bir sürpriz geldi.

Haberin Devamı

Oyuncu Nicole Kidman ve country müzisyeni Keith Urban, evliliklerinin 10'uncu yılını kutladı. 2006 yılında Sydney'de evlenen 49 yaşındaki Kidman ile dört Grammy ödüllü 48 yaşındaki Urban, evlilik yıldönümlerini sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı.

 

Keith Urbandan Nicole Kidmana sürpriz fotoğraf

 

Urban, eşine sürpriz yaparak tanıştıklarından birkaç dakika sonra çekilen ilk fotoğraflarını paylaştı. 2005 yılında Los Angeles'ta düzenlenen G'Day etkinliğinde çekilen fotoğrafın altına Urban, 'tanıştıktan dakikalar sonra çekilen ilk fotoğrafımız' notunu yazdı. Fotoğrafta Kidman'ın ilk görüşmesinde Urban'dan pek de etkilenmemiş görünmesi magazin basınında esprili yorumlara da neden oldu. 

 

Haberin Devamı

'HAYATIMIN BAŞLADIĞINI HİSSETMİŞTİM'

Keith Urbandan Nicole Kidmana sürpriz fotoğraf

Keith Urban'ın paylaştığı bu fotoğraf üzerine magazin basını 'Nicole pek de etkilenmiş görünmüyor, daha ziyade birini yiyecek gibi duruyor' şeklinde esprili yorumlar yaptı.


Geçen ay ünlü talk show sunucusu Ellen DeGeneres'in programına katılan Urban, 'Geçenlerde birisi Nicole ile tanışınca hayatımın değişip değişmediğini sordu. Sanırım bu benim için değişimden ziyade bir başlangıçtı' diyerek karısına hala ne kadar aşık olduğunu gözler önüne serdi.

 

Keith Urbandan Nicole Kidmana sürpriz fotoğraf


Tom Cruise ile 11 yıllık evliliğinin ardından 2001 yılında boşanan Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman'ın Keith Rose ile olan evliliğinden Sunday Rose ve 2010'da taşıyıcı anne vasıtasıyla dünyaya gelen Faith Margaret adında iki kızı bulunuyor. Kidman, Tom Cruise ile olan evliliği sırasında da Isabella Jane ve Connor Anthony adında iki çocuğu evlat edinmişti. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!