'Keira Knightley gerçek bir yeteneksiz'

Güncelleme Tarihi:

Keira Knightley gerçek bir yeteneksiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 10:01

'Once' ve 'Sing Street' filmlerinin ünlü yönetmeni John Carney, The Independent'a verdiği röportajda dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Keira Knightley'in gerçek bir yeteneksiz olduğunu söyledi. Carney, 2013 yılında 'Begin Again' filminde birlikte çalıştığı aktris için 'Bir daha süpermodellerle çalışmayı düşünmüyorum' dedi.

Haberin Devamı

İrlandalı ünlü yönetmen John Carney'in hafta sonu The Independent'a verdiği röportaj fırtınalar kopardı. Ünlü yönetmen, 2013 yılında birlikte çalıştığı aktris Keira Knightley hakkında oldukça kötü yorumlarda bulundu.

 

Keira Knightley gerçek bir yeteneksiz

Soldan sağa: Adam Levine, Mark Ruffalo, Keira Knightley, James Corden ve John Carney.

 

Ünlü yönetmen, 'Aslına bakarsanız ben öyle çok görkemli film açılışları ve kalabalık bir paparazzi ordusundan hoşlanan birisi değilim. Şu 'film yıldızları' dünyası bana göre bir şey değil. Ben gerçek aktörlerle çalışmayı tercih ederim. Öyle ki, bir kez daha çalışmayı istemeliyim ve bundan keyif alabilmeliyim' dedi ve ekledi: 'Begin Again'i çekerken eğlenmedim diyemem. Ancak, Keira'nın peşinde sürekli onunla birlikte gezen bir ordu var. Nereye gitse onıu takip ediyorlar ve Keira'nın buna izin vermesi onunla gerçek anlamda iş yapmayı imkansız hale getiriyor.'

 

Haberin Devamı

NE ŞARKI SÖYLEYEBİLDİ, NE DE GİTAR ÇALABİLDİ

Keira Knightley gerçek bir yeteneksiz

John Carney

 

Carney, 'Keira'ın yetenekleri konusunda şüpheliyim. Bir aktör, öncelikle dürüst ve özeleştiri yapabilen biri olmalı. Keira'nın tüm bunlar için hazır olduğunu sanmıyorum. Film boyunca ona şarkı söylemeyi ve gitar çalmayı öğretmeye çalıştım. Ancak o bir müzisyen gibi görünmenin yanından bile geçemedi' dedi. 

 

Keira Knightley gerçek bir yeteneksiz

 

Keira Knightley'in 'gerçek bir yeteneksiz' olduğunu söyleyen yönetmen, 'Bir daha süpermodellerle çalışmayacağım' diyerek de son darbeyi vurdu.

Haberin Devamı

Carney, aynı filmde rol alan aktör Mark Ruffalo'nun muhteşem bir aktör olduğunu, Maroon 5 solisti Adam Levine'in ise çok mütevazi ve birlikte çalışması çok eğlenceli biri olduğunu da sözlerine ekledi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!