Katy Perry'nin Twitter hesabı hacklendi

Güncelleme Tarihi:

Katy Perrynin Twitter hesabı hacklendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 12:15

Dünyaca ünlü Amerikalı pop yıldızı Katy Perry’nin 90 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Twitter hesabı, bir hacker tarafından kısa süre önce ele geçirildi. Hacker’ın gönderdiği şüpheli tweet’ler üzerine anlaşılan durum kısa süre içinde düzeltildi, hesap geri alındı ve hacker tarafından yollanan tweet’ler silindi.

Haberin Devamı

Bir kısmı anlaşılmayan ve kaba ifadelerin yer aldığı tweet’lerin gönderildiği bu hack olayını gerçekleştiren kişinin, Romanya merkezli bir Twitter kullanıcısı olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu kişinin hesabı hangi yöntemle ele geçirdiği ise belirsizliğini koruyor.

 

Katy Perrynin Twitter hesabı hacklendi

 

Perry'nin hesabı ele geçirildiği sırada; Taylor Swift'e 'Seni özledim' yazıldı, çeşitli homofobik ve ırkçı ifadeler yer aldı ve başka bir hesabın takip edilmesi için link verildi. Ayrıca hesap hacklendiği sırada, bir SoundCloud hesabına link verildi. İddiaya göre bu linkte Katy Perry'nin henüz yayınlanmamış 'Witness' adlı bir şarkısı yer alıyordu.

 

Haberin Devamı

Katy Perrynin Twitter hesabı hacklendi


Hesabın geri alınmasının ardından söz konusu tweet'ler silindi ve SoundCloud'daki şarkı kaldırıldı.

 

BİRBİRLERİNDEN HOŞLANMIYORLAR 

Katy Perrynin Twitter hesabı hacklendi

 

Katy Perry ve Taylor Swift'in birbirlerinden pek hoşlanmadıkları biliniyor. Taylor Swift, bir süre önce Rolling Stone'a verdiği bir röportajında 'Arkadaş mıyız değil miyiz yıllarca bir türlü anlayamıyordum. Bazı ödül törenlerinde geliyordu, bir şeyler söylüyor ve yürüyüp gidiyordu. Arkadaşça mıydı yoksa hakaret mi ediyordu, çözemiyordum. En sonunda öyle korkunç bir şey yaptı ki, basbayağı düşmanmışız anladım' demişti.

Katy Perry, turnesi için Swift'in ekibinden bir dansçıyı kendi ekibine transfer etmiş, bu hareket de ikilinin arasında gerilime neden olmuştu. Swift, 'Bad Blood' klibinde Katy Perry kılığına giren arkadaşı Selena Gomez'le kavga etmiş ve Perry'yi ti'ye almıştı. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!