Katherine Heigl hamile

Güncelleme Tarihi:

Katherine Heigl hamile
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 15:29

Dokuz yıldır evli olduğu müzisyen eşi Josh Kelley ile daha önce iki kız çocuk evlat edinen 37 yaşındaki ünlü aktris Katherine Heigl bebek bekliyor.

Haberin Devamı

Romantik komedilerin en çok aranan oyuncularından, 'Grey's Anatomy' ile de tanınan ünlü aktris Katherine Heigl hamile olduğunu açıkladı. 

 

Katherine Heigl hamile

 

34 yaşındaki eşi Josh Kelley'le sekiz yıldır mutlu bir evliliği olan Heigl, 2009'da Güney Kore'den henüz dokuz aylık olan Naleigh'i evlat edinmişti. Kendisinin de Kore'den evlat edinilmiş Margaret adında bir kız kardeşi olan ünlü aktris, doğuştan kalp rahatsızlığı olan küçük Naleigh'in bakımını ve tedavi masraflarını bizzat üstlenmişti. Heigl ve eşi daha sonra 2012 yılında Adelaide adını verdikleri bir kız bebek daha evlat edinmişlerdi.

 

Haberin Devamı

Katherine Heigl hamile

Katherine Heigl ve müzisyen eşi Josh Kelley sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürüyor.


İki kızlarının üstüne, 37 yaşında hamile kalan Heigl, bebeğin cinsiyetinin erkek olacağını da sözlerine ekledi. 

Heigl, People dergisine yaptığı açıklamada; 'Bu bizim için umut, bekleyiş ve hormon dolu inanılmaz bir zaman dilimi. Yani, tabii hormon dolu olan kişi bir tek benim ama ailem bununla çok eğleniyor. Bu haberi takipçilerimize vermek için çok heyecanlıydık, gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız' dedi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!