Jüpiter’in kanatları altındayız

Güncelleme Tarihi:

Jüpiter’in kanatları altındayız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 09:50

Jüpiter bu yıl herkesin derdine deva oluyor, aşk, başarı, şifa dağıtıyor... Bu yıl hangimiz hangi alanda şanslıyız? Hürriyet Kelebek astroloji yazarı Niobe Aslı Temel’e sorduk. 2014’ü parlak geçirmediyseniz işte size iyi haber:

Haberin Devamı

Koçlar, 11 Ağustos’a kadar hayatlarının aşkını bulabilir veya çocuk sahibi olabilirler. Yaratıcılık gerektiren işler açısından son 12 yılın en yaratıcı işlerini ortaya koyacaklar. Yılın ikinci yarısındaysa çalışma koşulları daha konforlu olacak.

Boğaların fırsat yakalayacağı alanlarsa ev ve aileyle ilgili... Evlerini yenileyebilir, ev sahibi olabilir ve aile üyeleriyle aralarındaki sorunları çözebilirler. 11 Ağustos sonrasıysa daha şahane: Yeniden âşık olacak ve sevgi temalı ilişkileri açısından doyurucu bir döneme girecekler.

İkizler için tam bir başarı yılı... Kendilerini daha iyi ifade edebilecek; yakın akrabaları veya komşuları vasıtasıyla yeni olanaklara kavuşacaklar. Yılın ikinci yarısında geçmişten gelen küslükleri sonlandırmaları olası... Kitap yazmaları halinde müthiş bir başarıya kavuşacaklar.

Haberin Devamı

Yengeçler, 2015’le birlikte daha fazla para kazanabilecekleri bir sürece giriyor. Ancak dikkat, aşırı harcama yapmaktan kaçınmaları gerekiyor! Yılın ikinci yarısında sık sık kısa mesafeli yolculuklar yapabilirler. Bu yıl istedikleri teknolojik araçlara kavuşacaklarının da müjdesini verelim.

Aslanlar Niobe’ye göre 11 Ağustos’a kadar, 2015’in her anlamda en şanslı burcu... Bu yıl hayatlarında istedikleri sıçramayı yapabilir, aşk ve iş hayatlarını, aile ilişkilerini istedikleri gibi yönlendirebilirler. Aslında bu şans, geçen temmuz ayında başlamıştı ama Akrep’teki Satürn bazılarının önünü kesti. Şimdiyse önlerinde onları tutabilecek hiçbir şey görünmüyor. Dolayısıyla hayatlarının hangi alanında ilerlemek istiyorlarsa o alanda harekete geçmenin tam sırası! Şans gezegeni arkalarında ve onlardan talep etmelerini bekliyor, o kadar!

Başaklar varsa kötü alışkanlıklarını sonlandıracak, arkalarından çevrilen işlere karşı koruma altında olacaklar. Yalnız gizli yürütmeye çalıştığı projeleri olanlar varsa, gizli kapaklı hiçbir şey kalmayacaktır, söyleyelim... 12 yıl sonra ilk kez, bir yıl boyunca Şans Kralı Jüpiter’ in koruması altında olacaklar. Aşk, iş, sağlık veya aklınıza ne geliyorsa türlü fırsat Başaklar’ın yüzünü güldürecek.

Haberin Devamı

Teraziler, yepyeni çevrelere girip çevrelerini genişletecek. Sorunlu arkadaşlıklar hayatlarından çıkacak, sosyal sorumluluk projeleri açısından da işler su gibi akacak.

Akrepler bu yıl 11 Ağustos’a kadar yeni bir göreve getirilebilir, farklı pozisyonlarda kendilerini gösterme şansı bulabilir.

Yaylar, 2015’te daha fazla seyahat edebilir, yurtdışı uzantılı kişilerle ilişkiler geliştirebilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir. Bu yıl gözler Yaylar’ın üzerine olacak, bizden söylemesi.

Oğlaklar aradığı krediyi kolaylıkla bulabilir, aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabilir.

Kovalar’ın spritüel konulara ilgisi artacak.

Balıklar istedikleri türde çalışma arkadaşları bulabilecek. Balıkların yabancı uyruklu kişilerle işbirlikleri kurmaları da olası. Ayrıca mevcut ilişkileri de bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Haberin Devamı

Jüpiter’in kanatları altındayız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!