İstanbul Shopping Fest başlıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Shopping Fest başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2014 01:58

İngiliz gösteri grubu Water Rocket, Ortaköy'deki şovuyla büyüledi.

Haberin Devamı

İstanbul Shopping Fest'in (İSF) bu sene dördüncüsü düzenleniyor.


İstanbul Shopping Fest başlıyor



29 Haziran Pazar gününe kadar sürecek olan festivalin açılışını İngiliz gösteri grubu Water Rocket, Boğaz'da sergilediği ışıklı şovla yaptı. Boğaz Köprüsü'nün muhteşem manzarası eşliğinde 12 metreye kadar yükselen grup, şaşkın seyircileri eğlendirdi.

İstanbul Shopping Fest başlıyor



Wakeboard, sörf, kite-surf ve jet-ski'nin bileşimi, ekstrem bir spor olan 'The FlyBoard'u Boğaz'ın sularında sergileyen grup hayli alkış aldı.

Haberin Devamı

İstanbul Shopping Fest başlıyor



Önümüzdeki günlerde alışveriş merkezleri kadar, İstanbul'un önemli alışveriş caddelerini de saracak. 23 gün boyunca sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar, partiler, yarışmalar ve defileler yapılacak.

İstanbul Shopping Fest başlıyor

Festivalin altın katılımcı olarak nitelendirilen AVM'leri ise; 212 İstanbul Power Outlet, İstinye Park, Kanyon ve Zorlu Center olacak. Kapanış partisine ev sahipliği yapacak olan Vialand festival için kapılarını misafirlerine açacak. Festivalin diğer katılımcı AVM'leri ise Akasya Acıbadem, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Capitol, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, City's Nişantaşı, Demirören İstiklal, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi , İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Maltepe Park AVM, Marmara Forum, Marmara Park, MetroCity Alışveriş Merkezi, Palladium Alışveriş Merkezi Ataşehir, Pendorya Alışveriş Merkezi, Trump Alışveriş Merkezi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!