İrem Derici kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:10

Geçtiğimiz günlerde iki yıllık evliliğini sonlandırdı haberleri ile gündeme bomba gibi düşen ünlü şarkıcı İrem Derici kimdir? Şu günlerde hakkında birçok haber yapılan başarılı sanatçının özel hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar…

Haberin Devamı

İrem Derici Kimdir? 21 Mart 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İrem Derici'nin 5 yaşına geldiğinde anne ve babası ayrılmıştır.

1.77 Boyundaki güzel şarkıcı çok küçük yaşlarda org çalmaya başlamıştır. Lise öğrenimini Işık Lisesi'nde bitiren İrem Derici 16 yaşında burun ameliyatı yaptırmıştır.

16 yaşını doldurduktan bir süre sonra Beyoğlu Kulüplerinde Monopop isimli grup ile birlikte şarkı söylemiştir. Lise yıllarından sonra şarkı söylemeye devam eden İrem Derici bir yandan da Üniversite eğitimini tamamlamış, mezuniyetinin ardından babasının çalıştığı reklam ajansında toplam 8 ay kadar çalışma fırsatı bulmuştur.

Reklamcılık tecrübesinden sonra O Ses Türkiye yarışmasına katılan İrem Derici, Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programında yarı finale kadar geldikten sonra elenmiştir. Bu yarışmada yakaladığı yarı finale kalma başarısı ona müzik kariyerinin kapılarını açmış ve tüm Türkiye'de tanınan biri olmasını sağlamıştır.

Haberin Devamı

İrem Derici kimdir

O Ses Türkiye yarışmasından elendikten sonra Melih Kibar'ın Bensiz Yapamazsın isimli bestesini okuyan ve büyük beğeni toplayan İrem Derici, 2013 yılında Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı single'ını çıkarttı.

Şarkı tüm Türkiye'de çok tutunca İrem Derici bu şarkıya bir de klip çekti. 2014 yılının başlarında Neredesin Sen isimli bir parça daha çıkaran güzel şarkıcı asıl başarısını ve çıkışını 15 Nisan 2014 tarihinde çıkarttığı Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkıyla yakaladı. Bu şarkı sunulduğu her platformda en çok dinlenen şarkılar arasına girmiştir.

2014 yılı içerisinde yakaladığı bu üstün başarısı ona Altın Kelebek Ödülleri ve En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülünü kazandırmıştır.

Albümler

2012 - Bensiz Yapamazsın

2013 - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı

2013 - İki 2014 - Neredesin Sen

2014 - Kalbimin Tek Sahibine

2014 - Üç

2015  - Dantel

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!