İpek eldivenli demir yumruk: Pamela Anderson

Güncelleme Tarihi:

İpek eldivenli demir yumruk: Pamela Anderson
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 13:32

90’lardan bu yana dünyanın en popüler seks sembollerinden biri o. Pamela Anderson... ‘Raw’ (Çiğ) adlı bir kitap çıkaran Anderson’ı bu kez kendisinden dinliyoruz...

Haberin Devamı

Beyaz tişörtü, üzerinde siyah blazer ceketi ve mini şortuyla, kameralara poz verirken halinden çok memnun. Elinden düşürmediği kitabını anlatmak için can atıyor ama en önce “‘Sahil Güvenlik’ dizisi yeniden çekilecek mi?” sorusunu yanıtlaması gerekiyor. Bu onun kaderi. Ve artık bu konudan fena halde sıkılmışa benziyor.

İpek eldivenli demir yumruk: Pamela Anderson

Pamela Anderson, evet, üzerinden yıllar geçse de zihinlerde hep aynı: ‘Sahil Güvenlik’te kırmızı mayosuyla koşturan sarışın cankurtaran. Ne yer aldığı Playboy kapakları, çektiği diziler, ilişkileri, eşinden gördüğü şiddet ne de Hepatit C’yle mücadelesi, hayvan hakları koruyuculuğu... Konu her ne olursa olsun, o akla hep 90’lardaki imajıyla geliyor.

Haberin Devamı

Gündemindeyse uzun zamandır daha önce pek denemediği bir şey, yazı yazmak var. ‘Raw’ (Çiğ) uzun yıllardır fotoğraflarını çeken Emma Dunvaley’le birlikte çıkardıkları kitap. Dunvaley, aynı zamanda Anderson’ın en yakın arkadaşı.

İpek eldivenli demir yumruk: Pamela Anderson
“Herkesin sevgiye ihtiyacı var. İhtiyacı olduğuna inanmayanların bile...” 

 

Birbirlerini 20 yıldan uzun bir zamandır tanıyorlar. Birlikte dünyayı gezmiş, hep çok eğlenmişler. Bu kitap için de hızlı ve spontan bir çekim yapmışlar. Kimisinde ince topukları üzerinde alışık olduğumuz görüntüde, kimisinde yere serdiği fotoğrafları, en ev haliyle incelerken görülüyor:

“Her şeyi iki küçük kız gibi yaptık. Sürekli gülüyorduk. Emma beni hiç değiştirmeye çalışmadı. Kendim gibi olmam için cesaretlendirdi.” Dunvaley, gerçekten de “İpek eldivenli demir yumruk!” olarak tanımladığı Anderson’ı hiç sınırlamamış. Anderson, yaşadıklarını en ‘çiğ’, en çıplak haliyle anlatmış.

Bazen şiirle, bazen de bir duvar yazısıyla... “Bu bedende pek çok şey yanıyor” diyor ilk iş. Ayrıca içinde muzip bir ihtiras barındırdığını ve doyumsuz olduğunu söylüyor. Aldığı kararlar konusunda da büyük risklerden hiç çekinmemiş ayrıca. Çünkü kendi kendine hep şöyle demiş: “Benim sahip olduğum en değerli şey, kalbim.”

Haberin Devamı

İpek eldivenli demir yumruk: Pamela Anderson

Tutkulu ve nazik ama aynı zamanda mücadele de gerektiren romantik ilişkiler sürdürmeyi hak ettiğini söylüyor ve bir de itiraf geliyor: “Kısa saç beni daha iyi bir oyuncu yapmıyor. Gözlerime daha ince eyeliner sürmek de daha iyi bir eş yapmadı. Denedim.”

Pamela Anderson, 48 yaşında. Kitabında, hayatında yaşadığı her şeyi masumane duygularla yaşadığını yazmış. 2004 yılında kurduğu Pamela Anderson Vakfı da en önemsediği konular arasında...

Bu vakıf, hem insan hakları hem de hayvan hakları için çalışıyor. Aynı zamanda çevre sorunları için de... 21 dolardan satışa sunulan ‘Raw’ın gelirleri de zaten bu vakfa aktarılacak.

Haberin Devamı

PLAYBOY KAPAKLARINI SAKLAMAMIŞ

Pamela Anderson, tüm dünyaya ününü yaygınlaştıran Playboy kapaklarının hiçbirini saklamamış. “Evimde o fotoğraflardan birini bile bulamazsınız. Varsa varsa oğullarımla birkaç kare fotoğrafım vardır” diyor.

BAKMADAN GEÇME!