İçinden futbol geçen harika filmler

Güncelleme Tarihi:

İçinden futbol geçen harika filmler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 14:40

Futbol adeta sizin yaşam biçiminiz ise ve izlemediğiniz zamanlarda bile onunla ilgili herhangi bir şey yapmayı seviyorsanız size tavsiyemiz futbol üzerine kurulu bu filmleri izlemeniz.

Haberin Devamı

Will / Babam İçin

Yönetmenliğini Ellen Perry’nin yaptığı ve Damian Lewis, Bob Hoskins, Rebekah Staton gibi isimlerin rol aldığı film tatlı bir hikaye. Annesi ölen ve babası da ortadan kaybolan 11 yaşındaki Will, hayatını futbola adayarak hayatta kalmaya çalışmaktadır. Günlerden bir gün ise Bir Liverpool taraftarı olan babası elinde İstanbul’da oynanacak, Liverpool – Milan maçının biletleriyle çıkıp gelir. Ancak olaylar tabii ki bu derece basit bir şekilde devam etmeyecektir.

İçinden futbol geçen harika filmler

Hayatımın Çalımı Beckham

İngiltere’de yaşayan ve Hintli bir ailenin kızı ola Jess, ailesinden gizli olarak futbol oynamaktadır. Ancak bu sırı saklamak sandığı kadar kolay olmaz ve hem futbolu hem de ailesini idare edeyim derken trajikomik durumlara düşer. Her gittiği yerden ödülle dönen bu tatlı hikayeyi mutlaka izlemelisiniz.

Haberin Devamı

İçinden futbol geçen harika filmler

Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

Serdar Akar’ın unutulmaz filmlerinden biri olan Dar Alanda Kısa Paslaşmalar Fatih Akyol, Akasya Asıltürkmen ve Müjde Ar gibi oyuncu kadrosuyla da önemlidir. Filmde amatör bir futbol takımı olan Esnafspor’un Bursa Amatör Kulüpler Ligi’nde şampiyon olma hayali işlenir. Ancak başkanından futbolcusuna ve hatta taraftarına kadar ilginç bir takım olan Esnafspor’un macerası trajikomiktir.

İçinden futbol geçen harika filmler

Offside

İran Sinema’sının en güzel filmlerinden biri olan Offside, yine trajikomik bir konuyla karşımıza çıkar. Jafar Panahi’nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmde İran’da kadınların stadyuma girmesinin yasak olması üzerine eğlenceli bir hikaye işlenmektedir. Kadınlara futbol yasak olsa da kadınlar gerekirse erkek kılığına girecek ve Dünya Kupası Elemelerini izleyecektir.

Haberin Devamı

İçinden futbol geçen harika filmler

Maradona, Tanrının Eli

Maradona’yı tanımayan yoktur herhalde! Messi ve Ronaldo’dan önce kendisi vardı ve ona Tanrının Eli lakabı takılmıştı. Çünkü gelmiş geçmiş en yetenekli futbolculardan biridir kendileri. Bu film de onun Maradona oluşunu anlatan efsane bir filmdir. Mutlaka izlenmesi gerekir.

İçinden futbol geçen harika filmler

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!