İbrahim Tatlıses’in minik kızı Elif Ada babasının yolunda!

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Tatlıses’in minik kızı Elif Ada babasının yolunda
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:40

İmparator lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses’in minik kızı Elif Ada, babasının yolunda ilerliyor. Minik Elif Ada, eline mendili alıp halay çekerken büyüyünce babasının yolunda ilerleyeceğinin sinyalini verdi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses yaşadığı silahlı saldırı sonrası uzun süre aşk yaşadığı Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikah masasına oturmuş, çift evliliklerinin ikinci yılında kızları Elif Ada'yı kucağına almıştı.

Mutluluğu çok uzun sürmeyen Tatlıses çifti 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.İbrahim Tatlıses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elif Ada'nın babasıyla bir ortak yönü daha ortaya çıktı.

Ayşegül Yıldız, kızının halay çektiği videoyu sosyal medyada paylaşıp altına “Çift mendilli halay başı durduramıyoruz” notunu yazdı.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses kimdir?

Adanalı bir sinemacının, inşaatta türkü söylerken kendisini farketmesiyle şöhret olmuş şarkıcı. 1980 ve 1990 lı yıllarda Türk müziğine önemli ölçüde adını duyuran Tatlıses'e, halk "imparator" lakabını takmıştır. Müzik yaşantısının yanı sıra, iş adamı kişiliğine de sahip olan ünlü şarkıcı; Tatlıses Turizm, Tatlıses Lahmacun, Tatlıses Otelleri gibi şirketlerin de sahibidir.

BAKMADAN GEÇME!