İbrahim Kendirci kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Kendirci kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 13:38

Yaklaşık beş yıl yayın hayatı süren gençlik dizisi Kavak Yelleri’de canlandırdığı Deniz rolüyle geniş bir hayran kitlesi edinen İbrahim Kendirci kimdir? Yakışıklı oyuncu nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? özel hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bugünkü kimdir köşemizde bir dönem genç kızların peşinden koştuğu yakışıklı oyuncu İbrahim Demirci’yi ele aldık. Demirci hakkında özel hayatı, kariyeri, hangi dizi ve filmlerde rol aldığı gibi merak edilen ne varsa yazımızda…

İbrahim Kendirci 9 Eylül 1986 Gaziantep ilinde dünyaya gelmiştir. Annesi Hasibe Kendirci, babası Salih Kendirci’dir. Zeynep adında bir ablası vardır. Müteahhit olan babası İbrahim daha altı aylıkken, stüdyo daireler yapıp turistlere satma fikriyle çocuklarını da alıp Antalya’ya yerleşti.

Liseyi Antalya’da bitirdikten sonra 2004 yılında İstanbul’a geldi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nün seçmelerine katıldı ve 500 kişi arasından ilk dokuza girerek kazandı. Konservatuarda okumakta iken bir ajansa kaydolmuştur.

Haberin Devamı

İbrahim Kendirci kimdir

Türk oyuncu 27 yaşında olmasına rağmen birçok sinema ve tiyatroda rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisi ile kariyerinin en iyi dönemlerinden birisini yaşamıştır.

Kısa süre sonra başka dizilerde oynadığı halde aynı yükselişi yakalayamamıştır. Konservatuarı kazandıktan sonra seçmelerde büyük bir sürprizle karşılaşarak seçilmiştir.

Lise eğitimini Antalya, Üniversite eğitimini İstanbul Devlet Konservatuarında tamamlamıştır.

2013 yılında yayın hayatına giren Sevdaluk dizisinde Orhan karakterini canlandırarak Türk halkının kalbine taht kurmayı başarmıştır.

Aile dizisi olan Sevdaluk ile birlikte usta oyuncular Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar yanında rol almıştır. Aynı zamanda 2 Yaka Bir İsmail dizisinde de rol almıştır.

Filmleri ve Dizileri :

2013 - Sevdaluk (Orhan Özbalcı) (TV Dizisi)

2013 - Arkadaşlar Arasında (Sinema Filmi)

2012 - Yol Ayrımı (TV Dizisi)

2012 - Rakı Masası (Kısa Film)

2012 - 2 Yaka Bir İsmail (Üstün) (TV Dizisi)

2007 - 2010 - Kavak Yelleri (Deniz Akça) (TV Dizisi)

2006 - Pars: Kiraz Operasyonu (Volkan) (Sinema Filmi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!