Hazal Türesan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Hazal Türesan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 11:43

Kanal D ekranlarında 26 Mart’ta başlayacak olan “Tatlı İntikam” dizisinde Başak rolünü canlandırmaya hazırlanan Hazal Türesan hakkındaki bilgiler haberimizde. Tam bir tiyatro tutkunu olan Hazal Türesan kimdir? Hazal Türesan kaç yaşındadır? Hazal Türesan nerelidir? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Hazal Türesan, 1985 yılında dünyaya geldi. Tam bir tiyatro tutkunu olan güzel oyuncu Türesan, hayallerine ulaşmak için Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde okudu ve mezun oldu.

Mezun olduktan sonra birçok tiyatro oyununda rol almış ve başarılı oyunculuğu ile göz doldurmuştur. Hazal Türesan, Çöplük – Turgay, Soytarılar Okulu, Kuşlar, İçerdekiler – Melih Cevdet Anday, Nar, Azizname gibi birçok tiyatro oyununda rol aldı.

Hazal Türesan, tiyatroda sergilediği başarılı oyunculuk performansını ekranlara taşımaya karar verdi. Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Yeniden Başla, Kara Para Aşk gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

Hazal Türesan, şu an Kanal D ekranlarında 26 Mart’ta başlayacak olan “Tatlı İntikam” dizisinde Başak rolünü canlandırmaya hazırlanıyor. Türesin’in bu dizide de tıpkı diğerleri gibi ustaca performans sergileyeceği bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!