Hakan Ural'ı sevenleri yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Hakan Uralı sevenleri yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:23

Hakan Ural, 65 yaşındayken hayatını kaybeden annesi Ceyhan Cem’i Pazar günü son yolculuğuna uğurladı. Hakan Ural’ın sevdikleri acı gününde onu yalnız bırakmadı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Hakan Ural'ın 2 senedir kanser tedavisi gören annesi Ceyhan Cem, önceki gün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde hayata gözlerini yummuştu. 65 yaşındaki Ceyhan Hanım, dün Levent Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Feriköy Mezarlığı'ndatoprağa verildi. Hakan Ural'ı bu acı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Oyuncunun en büyük desteği eski eşi Sibel Can, kızı Melisa Ural, ve oğlu Engin Can Ural oldu. Sibel Can'ı görünce duygulanan Hakan Ural, gözyaşlarına hakim olamadı. CenazeyeSelçuk Ural'ın katılmaması dikkat çekerken, Cengiz Kurtoğlu, Rıdvan Dilmen, Haluk Ulusoy ve Sibel Turnagöl gibi isimlerde Ural'ın acısını paylaştı.

Hakan Uralı sevenleri yalnız bırakmadı

Haberin Devamı

Hakan Ural kimdir?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi Ceyhan Cem, babası şarkıcı Selçuk Ural’dır. Babası annesi ile hiç evlenmedi, hatta 16 yaşına kadar çocuğu olduğunu bile kabul etmedi. Ancak 17 yaşına geldiğinde babasının velayetine geçebildi. Fındıkzade’de anneannesinin evinde büyümüştür. Çocukluğunda ayakkabı boyadı, elektrikçide çalıştı, su sattı. 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Ardından Yeşilçam’dan üst üste teklifler almaya başladı. Fakat okulu nedeniyle Amerika’ya gitti, geldi. Sonra da 19 yaşında evlendi. Sibel Can ile medyatik bir evlilik yaşadı, genç yaşta baba oldu. İlk olarak 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınan Hakan Ural, 1987 yılında Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynadı.

BAKMADAN GEÇME!