'Gülümsemek cool bir şey değildir'

Güncelleme Tarihi:

Gülümsemek cool bir şey değildir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2015 02:12

Asla cevabı verilemeyen bazı sorular vardır: Biz kimiz? Nereye gidiyoruz? Kanye West neden hiç gülümsemiyor? İlk iki soru için yardımcı olamayacağız ama üçüncüsüne cevap bulundu.

Haberin Devamı

Dünyanın en popüler magazin figürlerinden, müzisyen Kanye West'i bugüne kadar hiç gülümserken görmedik. Bütün fotoğraflarında ifadesiz görünen, hatta zaman zaman düpedüz somurtan West, nihayetinde bir magazincinin "Niçin hiç gülmüyorsunuz?" sorusuyla karşı karşıya geldi.

Gülümsemek cool bir şey değildir

"2013 yılında çıkardığım Yeezus albümü üzerinde çalışırken, 1800'li yıllara ait bir kitap gördüm. Kadife kapaklı, kıymetli bir şeydi. İçinde sadece bazı önemsiz insanların fotoğrafları vardı. Hepsi çok gerçek görünüyordu. İnanılmayacak kadar doğaldılar. Ve gülümsemiyorlardı... Ben de bu yüzden gülümsemiyorum. Hatta gülümsememek beni güldürüyor gibi hissediyorum. Eski kalelerdeki çizimlere bakın; kimse gülümsemez. Çünkü gülümsemek cool bir şey değildir."

Haberin Devamı

Kanye West hayranlarından Olivia Foster'ın 2012 yılında açtığı "Sad Kanye" (Üzgün Kanye") adlı blogta da görebileceğiniz gibi, Kanye gülümsememeyi alışkanlık haline getirmiş.

Gülümsemek cool bir şey değildir

'Gülümsemeyen ünlüler' konusu Hollywood basınının bir süredir gündeminde. Oyuncu Kristen Stewart, Sean Penn ve Victoria Beckham aralarında en öne çıkan isimler. Önceki röportajlarında Beckham neden gülümsemediğine dair birçok sebep sıralamıştı. En son Vogue dergisine, “Ben içimden gülümsüyorum ama sanırım moda dünyasına karşı gülümsemek bir sorumluluğum var" demişti.

Stewart ise geçen yaz Hello dergisine verdiği röportajda, "Gülümsemek rüşvettir" demeye getirmişti: “Magazincilerin çektiği fotoğraflar için gülümsersem kendimi insanlara karşı saygısızlık etmiş gibi hissediyorum”.

Ünlülerin gülümsememesinin gerçek sebebi elbette bunlar değil tabii.

24 saat kameraların peşinde olduğu hiçkimse yüzünde bir sırıtmayla gezemez ki...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!