Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Çıra kimdir Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2019 09:18

Ziraat Türkiye Kupası rövanş Tuzlaspor Galatasaray arasında olaylar yaşandı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Tuzlaspor'un oyuncusu Gökhan Çıra sosyal medyanın gündemine geldi. Hem sporsevelerler hem de magazin takipçilerinin takip ettiği Gökhan Çıra'nın hayatı merak ediliyor. Peki, Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli? İşte, o isimle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Tuzlaspor'un futbolcusu Gökhan Çıra, Galatasaray maçı sonrasında çıkan olayların ardından merak edilen isim oldu. Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile yakın zaman önce dünyaevine gire Gökhan Çıra, magazin basınının yakından tanıdığı bir isim. Peki, Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra kaç yaşında ve nereli?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Gökhan Çıra, dün akşamki olaylı Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından, magazinseverlerin yakından takip ettiği isim oldu. İşte, Gökhan Çıra hakkında tüm merak edilenler...

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Ailesi Ordu’da yaşayan Gökhan Çıra, aslen Tokatlı. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Haberin Devamı

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Gökhan Çıra, 2 yıldır birlikte olduğu sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile 28 Ekim 2019 tarihinde nikah masasına oturdu.

Selin Ciğerci, verdiği bir röportajda Gökhan Çıra ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

"Gökhan bana bilmeden mesaj attı. Fakat benimle görüşmedi. Sürekli mesajlaşıyorduk. Benim hayatıma az önce bahsettiğim futbolcu girdi. O ilişkim bittikten sonra Gökhan’la bir yerde karşılaştık. Ben ameliyat olmuş, pembe kimliği filan almıştım o zaman. Gökhan’ı görünce “Ne kadar yakışıklısın, çok değişmişsin” dedim. Fotoğraflarında küçük duruyordu. O zaman 18 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Karşılaştıktan sonra mesaj attım. Ama benim mesaj attığıma inanmamış."

BAKMADAN GEÇME!