Gizem Hatipoğlu: Yüzde 60’ım yetenek yüzde 40’ım güzellik

Güncelleme Tarihi:

Gizem Hatipoğlu: Yüzde 60’ım yetenek yüzde 40’ım güzellik
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 02:00

Bir yarışma programıyla tanındı, orada âşık oldu... Evlendi... Şimdi ‘Ev Gezmesi’ isimli programda her gün ünlülerin evlerini ziyaret ediyor. Ekranda göründüğünden farksız. Mahalledeki komşu kızı sıcaklığında. Özel hayatından işine kadar her konuyu masaya yatırdık.

Haberin Devamı

Var mısın Yok Musun’da yarışmacıyken birden şöhret oldunuz. Sunuculuk yaptınız... Yarışmacı olmak bütün bu kariyer planının temel parçası mıydı?
Bilgi Üniversitesi’nde reklamcılık okudum. Çocukluktan beri hep televizyonda olma hayalim vardı. Yine de bir yarışmayla tanınacağımı düşünmezdim. Zaten her şey tesadüfle başladı. Bir gün arkadaşımla trafikte giderken tesadüfen Acun Ilıcalı’yla karşılaştık. Araçlarımız yan yana durdu. Aslında içine kapanık biriydim ama o an kendimden beklemeyeceğim bir şekilde arabanın camını açıp: “Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz” dedim. Her şey böyle başladı.

 

Gizem Hatipoğlu: Yüzde 60’ım yetenek yüzde 40’ım güzellik

 

Haberin Devamı

O yarışmada şimdiki eşiniz Hakan Hatipoğlu ile tanıştınız. Ardından birlikte Survivor’a katıldınız. Ekranda âşık oldunuz... 2008’den beri her adımınız televizyonda. Hayatınızı bu kadar göz önünde yaşamaktan hiç rahatsız olmadınız mı?
İnsanlar bizim hep birlikte olmamızı istiyordu. Ekranda biz ağlarken onlar da bizimle birlikte ağlıyordu.

Evlendiğiniz gecenin sabahı yatakta ağladığınızı bile biliyoruz... Bu kadar göz önünde olmak fazla değil mi?
Ve sonunda korkulan Gence soruları başladı! Sabah başka bir evde uyanınca annemi özledim. Bu olay eşimi çok etkiledi ve bunu anlattı. Kendi kaşındı!

Bir dönem tasarım yaptınız, sonra sunuculuk, magazin yorumculuğu... Peki size bir kartvizit yapsak meslek olarak ne yazmak gerekir?
Oyuncu değilim. Sosyal medyada çok takipçim var ama o mecrada ünlü olan bir fenomen de değilim. Sunucuyum.

 

Gizem Hatipoğlu: Yüzde 60’ım yetenek yüzde 40’ım güzellik

 

Güzellik ne kadar yardımcı oldu kariyerinize?
Ekrana yakışmak çok önemli. Ama yeteneğin yoksa bir kere bakarlar ve “A bu salak kız ne yapıyor ekranda” derler... Bu sebeple yüzde 60 yetenek, yüzde 40 güzellik diyebilirim.

Haberin Devamı

Sizi Jennifer Lawrence’a benzetiyorlar...
Evet. “‘Açlık Oyunları’ Türkiye’de çekilse kesin seni oynatırlar” diyenler var. Ben de elmacıkkemiklerimi ve gözlerimin şeklini benzetiyorum. 

 

Gizem Hatipoğlu: Yüzde 60’ım yetenek yüzde 40’ım güzellik

 

BÜLENT ERSOY’UN EVİNİ MERAK EDİYORUM

Şimdiye kadar birçok isim, ünlülerin evini gezip program yaptı. Sizin farkınız ne?
Ben evin kızı olarak görülüyorum. Çocuksu tavrımı koruyorum. Bu da bence insanlara sıcak geliyor.

Kimin evini görmek istersiniz?
Bülent Ersoy’unkini tabii! Dolabını, mutfağını, evde gün içinde nerede vakit geçirdiğini, makyaj malzemelerini, kıyafetlerini görmek isterim.

İzleyiciler nasıl evlere merak duyuyor?
Gösterişli ve büyük evlere... Ünlülerin eşleriyle ilişkilerini de merak ediyorlar. Ferman Toprak’ın dört katlı villası çok ilgi gördü.

Haberin Devamı

Sizi en çok şaşırtan ne oldu?
Oya Aydoğan evinin kasasını açtı. Oğlu Gurur’un 26 yıl önce Bülent Ersoy’dan aldığı mektubu göstermesi benim için özeldi.

Görmekten korktuğunuz ne var? Mesela iç çamaşırı çıkıyor mu?
Bokser da iç çamaşırı da gördük ama yayınlamıyoruz. Bir de zaten biz gidiyoruz diye herkes dolaplarına kadar temizliyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!