Gelin olmuş gidiyorsun Martha

Güncelleme Tarihi:

Gelin olmuş gidiyorsun Martha
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2015 01:06

Dünya onu stil ikonu bir blogger olarak tanıyor, biz ‘Brezilyalı gelin’ diyoruz. Miami Heat ve Orlando Magic takımlarında da forma giyen eski basketbolcu, yeni DJ Rony Seikaly ile bu hafta dünya evine girecek güzel Martha Graeff, ‘önce nikâh sonra düğün’ trendinin takipçilerinden. 29 yaşındaki Graeff’le konuştuk. Düğün planlarını, katılacağı festivalleri ve jet-set yaz partilerini anlattı.

Haberin Devamı

Geçen hafta ‘Brezilyalı gelin evleniyor’ haberleri gündeme düştü. Düğün ne zaman?
Bu hafta.

Nasıl yani?
Şöyle: Bu hafta Miami’de küçük bir törenle belediye nikahıyla evleniyoruz. Büyük bir parti yapmak istemedik. Belki sonrasında küçük bir davet verir, dostlarımızla bir kutlama yaparız. Ama bu da son dakikada vereceğimiz bir karar doğrusu. Düğün dediğiniz bir parti... Biz birbirimizi yeni tanımadık ki! Erkek arkadaşım zaten iki yıl evvel bir Mykonos tatili sırasında evlenme teklif etmişti. Ama işi ağırdan aldık, hemen evlenmek istemedik. Biraz keyfini sürelim dedik yani.

İkinci defa gelinlik giymediniz yani... Giymeyi düşünüyor musunuz?
En son Beyrut’a gittiğimde çok güzel bir Zuhair Murad marka gelinlik almıştım dayanamayarak. Eğer dediğim gibi son dakika bir düğün yaparsak, onu giyerim.

Haberin Devamı

Gelin olmuş gidiyorsun Martha

Esrarengiz düğün nerede olacak?
Sanırım Mykonos’da plajda yaparız organizasyonu.

Siz dünya çapında tüm moda haftalarını takip eden bir blogger’sınız, eşiniz de bir DJ... Evlilik sonrası hayat nasıl olacak?
Sonuçta bizim evimiz Miami’de. Çoğunlukla orada olurum. Ama ailem Rio’da, onları görmek için Brezilya’ya gidip gelirim. Yazın üç ayı da Avrupa’da moda haftalarını takip ederek ve partilere katılarak geçiriyorum. Eşimin de işi DJ’lik olduğu için aynı yerlere gidiyoruz, bu rutin değişmez.

İkiniz de sürekli seyahat halindeyken, aile kurmak gelecek planlarınız arasında mı?
Çocuklarımız olunca iş değişecek tabi... Ama tanıştığımızdan beri alışkın olduğumuz düzen bu. Dediğiniz gibi o bir DJ, ben sürekli hareket halinde olan bir iş kadınıyım. Ailem de dünyanın bir ucunda yaşıyor. Evlendim diye moda haftalarına gitmeyecek miyim? Tabii ki gideceğim çünkü bu etkinliklere katılmam son derece önemli. Yaptığım iş bu.

Gelin olmuş gidiyorsun Martha

Haberin Devamı

O zaman Instagram’da tıklanma rekoru kıran ‘Burning Man’ festivali gibi etkinliklere katılmaya devam...
Herhalde. Bu sene dördüncü yılım olacak. O festivale özellikle bayılıyorum. Ne mutlu ki benimle aynı şeylerden zevk alan bir adam buldum!

O zaman yaz planlarınıza el atalım. Yazın geri kalanını nasıl geçireceksiniz?
Şu an Aspen’deyim, oradan Miami, sonra 10 günlüğüne Mykonos’tayız. Sonra eşimin ailesinin yaşadığı Beyrut’a gideceğiz. Beyrut’u çok seviyorum çünkü İstanbul’a bir saat uzaklıkta.

Bu bana gizli düğün sonrası rota gibi göründü...
Nasıl yorumlarsanız...

Gelin olmuş gidiyorsun Martha

Daha önce Aytek Şavkan’la başınızdan bir evlilik geçti, hatta ‘Brezilyalı gelin’ olarak ülkemizde bir şöhretiniz var. Yeniden evlenme fikrine nasıl baktınız? Olaydan soğudunuz mu?
Çevremde boşanmayan bir insan kaldı mı diye sorsanıza? Tabii ki geçmiş tecrübelerden yola çıkınca insan korkuyor. Ama böyle düşünürsek, bu korkularla yaşarsak evlilik müessesesi biter. Biz dört yıl önce tanıştık, birbirimizi tanıyoruz. Ve de iyi anlaşıyoruz. Önemli olan da bu değil mi?

Haberin Devamı

Peki... Mutluluklar diliyoruz. Yeni projelerinizden bahsedelim. Sadece bir blogger değil, tasarımcılık da yapıyorsunuz.
Evet, üç değişik markayla anlaşmam var. İkisi Brezilya’da, diğeri de Türkiye’de... Lidyana.com için aksesuar ürettim. Umarım moda konusunda işbirliklerim artar. Ama yavaş yavaş ilerleyeceğim, her şeyin bir zamanı var!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!