Friends'in en sevilen karakteri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Friendsin en sevilen karakteri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 12:42

Comedy Central, bir dönemin en sevilen TV dizisi Friends'in en sevilen karakteri için bir oylama başlatmıştı. Oylama sonunda 1994 yılında yayınlanmaya başlayan ve 10 yıl boyunca en çok izlenen dizilerden biri haline gelen Friends'in favori karakteri belli oldu.

Haberin Devamı

1994-2004 yılları arasında yayınlanan ve tekrarları bile hala izlenen kült TV dizisi Friends'in sevilen karakteri belli oldu. Comedy Central, FriendsFest kapsamı çerçevesindeki etkinlikler süresince oylama yaptı ve dizinin favori karakteri yüzde 25.6 oyla David Schwimmer'ın canlandırdığı Ross Geller karakteri birinciliği kaptı. 

 

DİZİNİN EN SEVİLEN KIZI PHOEBE

Friendsin en sevilen karakteri belli oldu

Soldan sağa; Phoebe, Joey, Monica, Chandler, Rachel ve Ross

 

Monica'nın dinazor sevdalısı abisinin ardından ikinci sırayı sarkastik esprileriyle unutulmazlar arasına giren Chandler Bing aldı. Yüzde 25.4 oyla Matthew Perry'nin efsane tiplemesi Chandler'ın ardından üçüncü sırayı yemek delisi Joey alırken, dördüncülüğü de Lisa Kudrow'un deli karakteri Phoebe Buffay aldı. Friends sayesinde şöhretine şöhret katan Jennifer Aniston, Rachel Green karakteriyle listenin beşincisi olurken, Friends'in en az sevilen karakteri Courtney Cox'un canlandırdığı Monica Geller oldu. 

 

Haberin Devamı

Friendsin en sevilen karakteri belli oldu

FriendsFest'te karakterlerin sürekli takıldıkları Central Perk adlı kahveci büyük ilgi gördü. 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!