Erkekleri iyi hissettirecek 5 küçük hareket

Güncelleme Tarihi:

Erkekleri iyi hissettirecek 5 küçük hareket
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 11:53

Kadın ve erkeğe biçilmiş roller çok küçük yaşlardan itibaren beynimize kazınıyor. Son dönemde daha bilinçli anne ve babalar bu roller çocuklarına yapıştırmamak için bir çok önlem alsa da toplum hala bu koyulmamış kuralları cinsiyetler üzerine etiketliyor. Örneğin erkeklerin daha güçlü, koruyucu ve kollayıcı olması gerekliyken kadınların daha naïf, yardıma muhtaç ve zayıf olması gerektiği gibi anlamsız davranış biçimleri destekleniyor. Bu nedenle de erkekler aslında içten içe ona bir erkeğe yakışan hareketleri atfettiğinizde memnun oluyor. İşte bu hareketlere bir kaç örnek.

Haberin Devamı

O araba kullanırken uyumak

Aslına bakarsanız bu uzun yolculuklarda biraz riskli bir durumdur. Siz uyurken şoförde uyuyakalabilir. Ancak erkekler o araba kullanırken siz yan koltukta uyuyakaldığınızdan bundan içten içe keyif alırlar. Çünkü bunu kendilerine karşı duyulan güven olarak yorumlarlar.

Erkekleri iyi hissettirecek 5 küçük hareket

Ona ‘Erkeğim’ diye seslenmek

Çok maço ya da klişe gelebilir ama her erkek kendisine bu şekilde seslenilmesinden hoşlanır. Eğer siz de arada sevgilinizi şımartmak istiyorsanız ona ‘Erkeğim’ diye seslenin. Gözlerindeki mutluluğu görmek sizi şaşırtacak ama gerçek bu!

Erkekleri iyi hissettirecek 5 küçük hareket

Haberin Devamı

Ondan yardım isteyin

Biliyoruz siz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınız. Ancak yine de bazen karşınızdaki erkekten yardım isteyin. Bu kendisini daha işe yarar ve güçlü hissetmesine neden olacaktır. Size yardım ederken aldığı hazzı çok az şeyden alacağına emin olabilirsiniz.

Onun eşyalarını giyinin

Bunun belki geçmiş zamanlardaki kokuyla sahip olduğun yerleri belirlemekle bir alakası vardır. Ancak erkekler onların kıyafetlerini giyinmelerine bayılıyorlar. Yani o sevişmeden sonra gömlek giyinen kız klişesinin bir anlamı var.

Erkekleri iyi hissettirecek 5 küçük hareket

Onu kontrol edin

Tabii ki her dakika ne yaptığını, nerede olduğunu sorup onu daraltın demiyoruz ancak dışarıya çıktığında ya da eve vardığını düşündüğünüzde ona bir telefon edip nasıl olduğunu sormanız kesinlikle onu çok iyi hissettirecektir. Bu nedenle kontrollü bir ilgiyi sevgilinizden eksik etmeyin.

Erkekleri iyi hissettirecek 5 küçük hareket

Haberin Devamı
 

SONY EFSANESİ 24 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ | TEKNOLOJİ KUTUSU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!