Eddie Redmayne renk körü olduğunu itiraf etti

Güncelleme Tarihi:

Eddie Redmayne renk körü olduğunu itiraf etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 12:16

34 yaşındaki Oscar ödüllü İngiliz aktör Eddie Redmayne, renk körü olduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı

Kendine has stiliyle pek çok moda eleştirmeninden olumlu notlar alan Oscar ödüllü aktör Eddie Redmayne, ilginç bir itirafta bulundu. Renk körü olduğu için doğru giyinme konusunda seçim yapamadığını söyleyen Redmayne, önemli gecelerde olası bir yanlışın önüne geçmek için eşi Hannah Bagshawe'in onu giydirdiğini itiraf etti.

'EŞİM MUHTEŞEM BİR STİLİST' 

Eddie Redmayne renk körü olduğunu itiraf etti
Eddie Redmayne ve Eşi Hannah, ilk bebeklerini bekliyorlar. 


The Mirror'dan Simon Boyle'a konuşan İngiliz aktör, 'Eşim aynı zamanda muhteşem bir stist' dedi. 'Bazen saçmasapan tercihler yapıyorum ve sağolsun Hannah beni dünyaya döndürüyor' dedi ve ekledi: 'Aktör olmanın en güzel taraflarından biri, doğru zevkleri olan kişilerin önemli geceler öncesinde sizi doğru yönlendirmesi, yoksa herhalde çok komik durumlara düşerdim.' 

Haberin Devamı

'BU YIL LEO'NUN YILI, BEN EĞLENMEYE GİDİYORUM'

Eddie Redmayne renk körü olduğunu itiraf etti

Eddie Redmayne, geçtiğimiz sene Stephen Hawking'i canlandırdığı 'The Theory of Everything (Her Şeyin Teorisi)' filmle En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar almıştı. Bu sene de 'Danish Girl (Danimarkalı Kız)' filmindeki olağanüstü performansıyla yine aynı kategoride Oscar adayı olan Redmayne, Oscar töreni öncesinde  'Muhteşem aktörler arasında yeniden aday olabilmek bile harika. Ancak bu yıl, kesinlikle Leo'nun yılı ve ben ödülünü hakettiğini düşünüyorum. Ben oraya yalnızca eğlenmeye gideceğim' demişti.  

 

 

BAKMADAN GEÇME!