Derin Mermerci kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Derin Mermerci kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:07

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ikiz bebeklerini kucağına alan sosyetik güzel Derin Mermerci, bugüne kadar kızlarının gizli tutmuştu. Kızlarının yüzlerini göstermeme konusunda hassas davranan Mermerci nihayet bu kuralı bozdu ve sosyal medyadan ikizlerden birinin fotoğrafını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Cem Aydın'la evliliğinden 2015 Temmuz'da anne olan sosyetenin önde gelen isimlerinden Derin Mermerci, bugüne dek ikiz kızları Lal ve Mina'yı gözlerden uzak tutmuştu.

Kızlarının fotoğraflarının çekilmemesi için büyük çaba sarf eden sosyetik güzel, önceki gün kural bozdu.

Derin Mermerci,  kızlarından birinin evde oyun oynarken çektiği fotoğrafını instagram'da kendi paylaştı. Sosyetik güzel, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek bu karenin altına da "Benim hala umudum var" diye yazdı.

İşte O Fotoğraf!

Derin Mermerci kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı

Derin Mermerci Kimdir?

Derin Mermerci, 28 Nisan 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babasının adı Mehmet Ata Mermerci, Annesinin adı Ender Mermerci’dir. Yosun ve Tansa adında iki ablası vardır. Sadullah Sefa ve Ahmet Süha Mermerci adında iki amcası vardır. Babası Mehmet Ata Mermerci Türkiye'nin ilk tekstil kuruluşlarından Akfil Tekstil'in sahibidir. Babası 1992 yılında ölünce geriye 100 milyon dolarlık bir miras bıraktı.

Haberin Devamı

Derin Mermerci, İstanbul’da liseyi Saint Joseph lisesinde okudu, bir ara Boston’a gidip bir yıl orada okudu ve tekrar İstanbul’a dönüp Saint Joseph lisesinden mezun oldu. Sonra da Üniversite için tekrar Amerika’ya gider ve Amerika’da Bryant College’da pazarlama okumuştur. Sonra kaydını Paris’e aldırır ve ‘Design Marketing’ çalışır.

90’ların ortasıyla beraber Ender Mermerci ve üç kızı, cemiyet sayfalarının baş tacı, sosyete dergilerinin rakipsiz kahramanları oldu. Sadece Türkiye değil, Avrupa ve New York sosyetesi de onlardan sorulmaktadır. Davetler günler-geceler sürer, prenseslerden film yıldızlarına her nevi dünya şöhretiyle ahbaplık kurulur... Harcamalarda sınır tanınmaz, en ünlü markaların en hatırlı müşterisi oldular.

Derin Mermerci bir ara Cem Uzan ve daha sonra da Kaan Urgancıoğlu ile ilişkisi yaşadı. Derin Mermerci en sansasyonel ilişkisini Mehmet Germiyanlıgil ile yaşadı.

Derin Mermerci, 27 Eylül 2013 tarihinde Doğuş Yayın Grubu’nun eski CEO’su Cem Aydın ile evlendi. 7 Temmuz 2015 tarihinde Mila ve Lal adlarında ikiz kız bebekleri doğdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!