Cara Delevingne’in büyük halası Doris'in hızlı hayatı

Güncelleme Tarihi:

Cara Delevingne’in büyük halası Dorisin hızlı hayatı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 11:02

Dünyanın en ünlü top modellerinden 22 yaşındaki Cara Delevingne’in büyük halasının müthiş hikayesi kitap oldu. Lyndsy Spece’in bu ay yayınlanacak olan ‘Mistress of Mayfair’ adlı kitabı 20’ler ve 30’larda ortalığı kasıp kavuran Doris Delevingne’in hayatını anlatıyor.

Haberin Devamı

1900’de doğan Doris Delevingne, tıpkı yeğeni Cara gibi bir dönem eşcinsel aşklar yaşadı. Kraliyet ailesinin fotoğrafçısı Cecil Beaton’la ilişkisi oldu. (Beaton o dönem Kraliçe Elizabeth ve Greta Garbo gibi isimlerin fotoğrafçısıydı.)

 

'BİR CESEDİ BİLE ORGAZM EDEBİLİR'

Cara Delevingne’in büyük halası Dorisin hızlı hayatı

Cara Delevingne’in büyük halası Dorisin hızlı hayatı

 

30’larda, sonrasında İngiltere başbakanı olacak olan Winston Churchill’le ilişkisi oldu. Hatta Churchill’in Doris hakkında meşhur şu sözü söylediği rivayet ediliyordu: ‘Bir cesedi bile orgazm edebilir.' 1932’de21 yaşındayken, Winston Churchill’in babası Randolph Churchill’le ilişkisi oldu. Doris bu sırada Viscount Castlerosse ile evliydi. Kocasıyla bir kumarhanede tanışmıştı ve Castlerosse onunla birlikte olmak için para ödemişti! Kitapta yazdığına göre Doris’in ilgisini üzerinde tutmak için ona sürekli pahalı hediyeler, mücevherler, kürkler ve değerli tablolar gönderiyordu.

 

Haberin Devamı

SKANDALLAR KRALİÇESİ

Cara Delevingne’in büyük halası Dorisin hızlı hayatı

 

Doris Delevingne’in yüksek sosyetenin ünlü ve zengin simalarıyla ilişkileri oldu. Bunların arasında Amerikalı milyoner  Jock Whitney, Stephen “Laddie” Sanford, ünlü roman yazarı Barbara Cartland, Gertrude Lawrence gibi isimler vardı.

Doris, zengin sevgililerinin ona sunduğu hayata bayılıyordu. Öyle ki, Roma’dan bir seferinde 200 ayakkabı siparişi vermişti çünkü Doris’e göre bir ayakkabıyı üç kereden fazla gitmek ‘salaklıktı’.

Hızlı hayatıyla skandallar kraliçesi unvanının hakkını veren Doris, 42 yaşında bir otel odasında fazla uyku ilacı alarak yaşamına son verdi.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!