Büyük aşklar nefretle başlar

Güncelleme Tarihi:

Büyük aşklar nefretle başlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2014 01:42

Son 10 yılın en iyi aşk filmleri arasında gösterilen The Notebook'un başrol oyuncularından Rylan Gosling'in, çekimler sırasında rol arkadaşı Rachel McAdams'ı kovdurmak istediği ortaya çıktı. Gerekçe: "Aramızdaki kimya tutmadı!"

Haberin Devamı

Efsane aşk filmi The Notebook'un yönetmeni Nick Cassavetes, yapımın 10'uncu yılı için düzenlenen bir törende, filmle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ryan Gosling'in 'kimyalarının uyuşmadığı' gerekçesiyle rol arkadaşı Rachel McAdams'ı kovdurmaya çalıştığını söyleyen Cassavetes konuşmasına, "Belki bu hikayeyi anlatmamalıyım ama..." diye başladı.

Büyük aşklar nefretle başlar

"O ikisi bir gün bile sette iyi geçinemedi! Gerçekten! Hatta bir gün Ryan yanıma geldi, 150 insan kamera arkasında çalışırken dedi ki, 'Nick, sana çok önemli bir şey söyleyeceğim'. O sırada Rachel ile çekmesi gereken bir sahne vardı. Ryan ise çok sinirliydi, 'Bu kızın yerine başkasını bulabilir misin?' diye sordu. Duyduklarıma inanamadım, 'Efendim?' diye sordum. 'Yapamam' dedi Ryan, 'Bu işi bu kızla yapamam!'"

Haberin Devamı

Büyük aşklar nefretle başlar

TERAPİ UYGULAMIŞ

Cassavetes, başrol oyuncularının arasında çekim oluşturmak için doğaçlama bir terapi uyguladığını da söyledi.

Büyük aşklar nefretle başlar

"Birbirlerine kızıp setin ortasında birdenbire bağırmaya başlıyorlardı. O sırada ben çıkıp bir sigara içiyordum. Bağırışmalar bitince beni 'Bitti, hadi devam edelim' diye sete geri çağırıyorlardı. Belki de böylesi daha iyiydi. Birbirleriyle tartışarak anlaşabiliyorlardı. Bence Ryan, Rachel'a aşırı saygı duyuyordu bir yandan. Zaten başlangıçta çok mutlulardı. Filmin sonrasında alabora olduk."

Büyük aşklar nefretle başlar

Gosling ve McAdams film bittikten sonra flört etmeye başladı.

Büyük aşklar nefretle başlar

Haberin Devamı

4 yıl süren ilişkilerinin ardından Rachel McAdams, Masters of Sex dizisinin yıldızı Martin Sheen ile, Ryan Gosling ise Eva Mendes'le birlikte oldu.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ AŞK FİLMLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!