Bülent Üstün'ün Kötü Kedi Şerafettin filminin ilk teaser'ı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Üstünün Kötü Kedi Şerafettin filminin ilk teaserı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 09:28

Bülent Üstün’ün efsanevi çizgi roman karakteri, 4 ayaklı metropol canavarı “Kötü Kedi Şerafettin”in merakla beklenen filminin ilk teaser’ı yayınlandı. Türkiye'de "animasyon çocuklar içindir" anlayışını değiştirecek film, soluksuz temposu ve baş döndüren aksiyonu ile dünyadaki örneklerine meydan okumaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Çocukluğumuzun süper kahramanı, sarı dergilerin baştacı Kötü Kedi Şerafettin'in animasyonunda son çeyreğe gelindi.

Cihangir'in müstesna bölgelerinden hayatımıza belirip, köpeköldürenle gerekli ağızları kırma yetkisi bulunan Kötü Kedi Şerafettin'in ilk teaser'ı heyecan yarattı.

Haberin Devamı

Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikayeyle kafalarımıza çakan, “Kötü Kedi Şerafettin”in etkileyici seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.

Senaryoyu Bülent Üstün'ün yazdığı, uyarlamasını ise Levent Kazak'ın yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın üstlendiği “Kötü Kedi Şerafettin” Türkiye’nin önde gelen animasyon stüdyosu Anima İstanbul’un yapımcılığında beyazperdeye aktarılıyor.

ŞERO KİMDİR?

Haberin Devamı

Bülent Üstünün Kötü Kedi Şerafettin filminin ilk teaserı yayınlandı

Ünlü çizer Bülent Üstün'ün kaleminden yıllarca mizah dergilerinde okuduğumuz efsane kedi Şerafettin, Cihangir'in en ruh hastası kedisi.
Hemen hemen her dişi kediye sulanan Şero'nun kalbinde ise aslında Misket var. Yine de aşktan ziyade, Şero için mangal daha büyük bir yer tutuyor diyebiliriz.
Filmde Şero'yu Uğur Yücel, Misket'i ise Demet Evgar seslendiriyor. Detaylar kotukediserafettinfilmi.com adresinde.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!