Beyonce'den hayatın sırları

Güncelleme Tarihi:

Beyonceden hayatın sırları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2014 01:15

Beyonce, klibinin birinci yılı şerefine 12 dakikalık bir kısa film çekti. Ünlü şarkıcı, monologlarla kendi hayatını anlattı.

Haberin Devamı

Beyonce, geçen yıl çıkardığı albümünün birinci yılını kısa film çekerek kutladı. Şarkıcı, kliplerinden görüntülerin yer aldığı 12 dakikalık filmde; kariyeri, özel hayatı ve şöhrete bakış açısıyla ilgili samimi itiraflarda bulunuyor. Beyonce'nin videodaki monologlarından bazıları şöyle:

BASİT ŞEYLERİ YAPMAK BİLE ZORLAŞIYOR
Ünlü olduğunuzda kimse size bir insanmışsınız gibi bakmıyor. Bu da çok basit şeyleri bile yapabilmenizi zorlaştırıyor.

VÜCUDUMLA İLGİLİ HER KONUDA SEÇİCİYİM
Vücudum bana emanet. Bu hayat geçici. Gençler vücutlarının ne kadar kıymetli olduğunun çoğu zaman farkında olmuyor. Ben vücudumla ilgili her konuda her zaman çok seçici davrandım.

Beyonceden hayatın sırları

Haberin Devamı

HER ZAMAN FEMİNİST OLDUM
İnsanlar evlendiğinde bir şeyleri kaybettiğini sanıyor ama hayatınıza olup bitene tanık olan birine sahip olmak kadar heyecan verici bir şey yok hayatta. Ben her zaman feminist bir kadın oldum. Bu kelimeden korkmayın. Çünkü feminizm, kadın-erkek eşitliğine inanmak demektir.

SEVECEĞİNİZ KİŞİYİ BULDUĞUNUZDA...
Seveceğiniz ve güveneceğiniz kişiyi bulduğunuzda, onun hayatınızdaki en berbat şeyleri bile şahane bir hale getirdiğini görüyorsunuz.

Beyonceden hayatın sırları

SİZİ SİZDEN BAŞKA KİMSE MUTLU EDEMEZ
Mutluluğun kaynağı sizsiniz. Sizi sizden başka kimse mutlu edemez. Şu bir gerçek: Benim müziğe, eşime ve çocuğuma duyduğum aşk, hayatımın ötesinde. Ben öldükten sonra da bu sevgi devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!