Barbie bebeÄŸe benzemek için servet harcadılar

Güncelleme Tarihi:

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 11:16

Sarı parlak saçlar, mavi gözler, incecik bel, büyük göğüsler... İdeal olarak gösterilen bu güzellik anlayışı, Barbie bebeklerle özdeşleşti. Pek çok kişi de Barbie bebek hayranlığı yüzünden defalarca bıçak altına yatıyor ve bu uğurda büyük paralar harcamaktan da çekinmiyor.

Haberin Devamı

ÖNCE KADIN OLDU, SONRA BARBIE 
NICOLE SANDERS 

 

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

Jason Torres, erkek olarak dünyaya geldi (solda). Ancak 12 yıl boyunca Barbie bebeğe benzeyebilmek için sayısız operasyon geçirdi. (sağda)

Â

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

Jason, cinsiyet değiştirdikten sonra Nicole Sanders adını aldı. Artık böyle görünüyor.

35 yaşındaki Jason Torres, hayranı olduğu Barbie bebeklere benzeyebilmek için önce cinsiyet değiştirme operasyonuyla kadın oldu ve Nicole Sanders ismini aldı. 12 yıl boyunca bunun için defalarca estetik operasyon geçiren Sanders, 5 kez göğüs, 4 kez burun, çene ve  kalça ameliyatı oldu, göz kapağı kaldırma, yanak implantı, dolgu, silikon enjeksiyonu ve botoks yaptırdı. Barbie takıntısı yüzünden bugüne kadar 200 bin sterlin'in (yaklaşık 850 bin TL) harcayan Sanders, 'Neyse ki bana yardımcı olan zengin erkek  arkadaşlarım vardı' diyor. Nicole'ün şimdi Nikki Exotica adında bir müzik grubu var.

 

Haberin Devamı

70 YAÅžINA KADAR DEVAM EDECEK
NANNETTE HAMMOND

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

ABD, Ohio'da yaşayan Nannette Hammond'ın eski görüntüsü (solda), yeni görüntüsü ise oldukça farklı (sağda).

Beş çocuk annesi Nannette Hammond da Barbie takıntısı olanlardan biri. 42 yaşındaki kadın, tam bir estetik operasyon bağımlısı. 70'ine kadar da durmayacağını söylüyor. Bugüne kadar üç kez göğüs estetiği, meme kaldırma, dudak dolgusu, botoks, yarı kalıcı makyaj gibi pek çok müdahaleyle Barbie'ye benzemeye çalışan kadının eski haliyle bugünkü görüntüsü arasında uçurumlar var. Hammond'ın geçirdiği operasyonların masrafını ise kocası Dave karşılıyor. Hammond, Barbie bebeğe benzemek için bugüne kadar 500 bin dolar (yaklaşık 1,5 milyon TL) para harcamış.

 

Haberin Devamı

AKADEMİK KARİYERİ VAR AMA...  
ASHTON CLARKE 

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

Genç kızın eski görüntüsü (solda) ve yeni hali (sağda).


Tennessee Üniversitesi'nde psikoloji üzerine doktorasını yapan Ashton Clarke'ın en büyük hayali küçüklükten beri bağımlısı olduğu Barbie bebeklere benzemekti. 23 yaşındaki genç kız, 4 dil konuşuyor ve aynı zamanda sanatla ilgileniyor. Çok utangaç olduğu için daha güzel görünmeye çalıştığını, böylece özgüvenini yeniden inşa etmek istediğini söyleyen Clarke, bu görüntüsü yüzünden artık ciddiye alınmadığından şikayetçi. 16 yaşından beri abartılı makyaj ve kostümlerle gezen, saçlarını boyayan, solaryuma giren, takma kirpik ve kontak lenslerle kendine bambaşka bir görünüm yaratan genç kız, bunun için günde 1000 dolar (yaklaşık 3 bin TL) harcadığını söylüyor. 

 

Haberin Devamı

YALNIZ BARBIE DEĞİL, KEN DE VAR
RODRİGO ALVES 

Barbie bebeğe benzemek için servet harcadılar

Genç adamın kendini çirkin bulduğu önceki görüntüsü (solda) ve şimdiki görüntüsü (sağda).

Brezilya'da yaşayan Rodrigo Alves, kendisini Barbie'nin sevgilisi Ken'e benzetmek için bugüne kadar tam 42 kez bıçak altına yattı. 32 yaşındaki genç adam, bugüne kadar botoks, burun ameliyatı, yağ aldırma, göğüs implantı gibi pek çok operasyon geçirdi. 'İyi görünmek için çok acı çektim ve bir madalyayı hak ediyorum' diyen Alves, çocukken görüntüsü yüzünden arkadaşlarının onunla çok dalga geçtiği için iyi görünmek istemiş ve Ken'e olan hayranlığı yüzünden de bu bebeğe benzemeye çalışıyor. Alves'in bugüne kadar bu operasyonlar için ödediği ücret 305 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 200 bin TL). 

Haberin Devamı

Alves son burun estetiğinde ise büyük bir dertle karşılaştı. Geçirdiği estetik operasyonların bir sonucu olarak genç adamın burnu çürümüştü.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!