Almeda Abazi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Almeda Abazi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 10:21

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile uzun aşk yaşayan tescilli güzel Almeda Abazi kimdir? 2008 yılında katıldığı Miss Globe Kainat Güzeli yarışmasında birinci olarak adını tüm dünyaya duyuran Almeda Abazi’nin merak edilen özel hayatı ve kariyeri ile ilgili soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta dünyaya gelen Almeda Abazi, katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır.

Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır. İstanbu Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır.

Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Mankenlik yapmaktadır. Türkiye'ye yerleşen Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi.

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır. Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır. Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur.

Haberin Devamı

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır.

Almeda Abazi, 2011 yılında sunuculuğunu Burcu Esmersoy, ve Cem Ceminay’ın yaptığı, jüri üyeliğini Sait Sökmen, Tan Sağtürk, Acun Ilıcalı ve Azra Akın’ın yaptığı 2. sezon "Yok Böyle Dans" yarışmasına katılarak; Özge Ulusoy, Helin Avşra, Alpo Kırşan, Aydın, Altay İlhan Mansız, Nez, İvana Sert, Cem Ceminay, Özlem Yıdız, Aşkın Nur Yengi, Hakan Peker, Şenol İpek ve Burcu Çetinkaya ile yarışmıştır.

Filmleri ve Dizileri :

2013 - Muhteşem Yüzyıl 4. Sezon (Valeria) (Tv dizisi)

2010 - Şov Bizinıs (Sinema Filmi)

2009 - Konak (Ezgi) (Sinema Filmi)

2009 - Ayrılık (2) (Kayra) (Tv dizisi)

Ödülleri:

2007    Miss Tirana (Tiran Güzeli)

2008    Miss Albania (Arnavutluk Güzeli)

2008    Miss Globe (Kâinat Güzeli)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!