Aileden zengin olan ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Aileden zengin olan ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 16:18

Dikkat! Bu bir 'zenginin malı züğürdün çenesini yorar' haberidir. 'Paraya para demiyor' lafını birçok ünlü için kullanabiliriz öyle değil mi? Ekranlardan takip ettiğimiz ünlülerin çoğu sıfırdan bir servet yaratsa da, bazılarının aslında kılını bile kımıldatmasına gerek yoktu. Zaten aileden zenginlerdi ve miskin bir mirasyedi hayat yaşayabilirlerdi. Ama onlar başarılı olmayı ve para üstüne para basmayı tercih etti.

Haberin Devamı

PSY
SERVETİ: 25 MİLYON DOLAR (YAKLAŞIK 73 MİLYON TL) 

Aileden zengin olan ünlüler

‘Gangnam Style’ ile YouTube’un sayaçları (ve bizim de asabımızı) bozan PSY, aslında babadan zengin. 2 milyardan fazla izlenerek şöhretine şöhret katan PSY, Güney Kore’nin Gangnam District alanında yaşıyordu. Bu alan, ülkenin Nişantaşı bölgesi diyebiliriz. Babası yönetici olan PSY, eğer şarkıcılıkta tutunamasaydı, aile işini devam ettirecekti. Amerika’da bu şarkıyı kimse bilmediğine göre (herkes bu şarkıyı Macarena’nın Asyalı versiyonu olarak biliyor) öyle de yapabilir. Kapılar açık. 

TAYLOR SWIFT
SERVETİ: 105 MİLYON DOLAR (307 MİLYON TL)

Aileden zengin olan ünlüler

Haberin Devamı

Taylor Swift’in babası bankacı. Açalım, kendisi finan konusunda müşterilerini yönlendiren bir uzman. Büyükbabası da banka sahibiydi. Hatta onun babası da! Swift, dört kuşak dedesi bankacı bir aileden geliyor. Taylor’ın müzik tutkusunu gören ailesi, onun için tası tarağı topluyor ve Pensilvanya’dan Nashville’e taşınıyor. Swift, şimdi dünyaca ünlü bir müzisyen. Hikâye özetle bu. 

MILEY CYRUS
SERVETİ:150 MİLYON DOLAR (YAKLAŞIK 438 MİLYON TL)

Aileden zengin olan ünlüler

Miley’in babası Billy Ray Cyrus da bir şarkıcıydı. 1992 yılında ‘Achy Breaky Heart’ adında kimsenin bilmediği bir şarkı yapan babası, bu şarkıyla kazandığı parayı iyi değerlendirdi. Bu da Miley’e şans getirdi. Minik Cyrus, Disney’e Hannah Montana oldu. Sonrası bildiğiniz gibi, prenses büyüdü, androjen oldu ve olaylar gelişti. Bundan sonra kendisi bir Amy Winehouse mu olur, Britney Spears mı, halk karar versin. 

LADY GAGA
SERVETİ: 190 MİLYON DOLAR (YAKLAŞIK 555 MİLYON TL) 

Aileden zengin olan ünlüler

Haberin Devamı

Gaga, Manhattan’ın Upper Side’ında büyüdü. Ailesi onu Katolik okuluna gönderdi ve New York’taki masraflarını karşıladı. İnternet girişimcisi olan ailesi, Gaga’nın müzik kariyeri için ona imkân sağladı. GaGa da çıkar çıkmaz turnayı gözünden vurdu. Billboard listesinde zirvelere çıktı, turnelerinden inanılmaz paralar kazandı. Şimdi ise düşüşe geçen müzik kariyerini nasıl toparlayacağını düşünüyor olabilir. 

JULIA LOUIS-DREYFUS
SERVETİ: 3 MİLYAR DOLAR (YAKLAŞIK 9 MİLYAR TL) 

Aileden zengin olan ünlüler

Seinfield’deki haliyle aklımıza (ve kalbimize) kazınan ünlü oyuncu, yalnızca dizi endüstrisinden 200 milyon doların üstünde bir gelir elde etti. Ancak o zaten zengindi! 82 yaşındaki dedesi William’ın bir şirketi vardı. Milyarlarca dolar değerindeki şirket enerji alanında çalışıyordu. Ama Julia, oyunculuk alanında inat etti ve Elaine karakteriyle dizi dünyasına damga vurdu. O, gerçek bir yıldız… Ne olursa olsun, inandı ve başardı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!