Adele dört yıl aradan sonra ilk kez Grammy sahnesinde

Güncelleme Tarihi:

Adele dört yıl aradan sonra ilk kez Grammy sahnesinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 15:57

15 Şubat 2016 tarihinde Los Angeles'ta düzenlenecek olan 58'inci Grammy Ödül Töreni'nde sahne alacak bazı isimler belli oldu. Geçtiğimiz yıl yayınlanan '25' adlı albümüyle rekordan rekora koşan Adele, dört yıl aradan sonra ilk kez Grammy sahnesinde olacak.

Haberin Devamı

15 Şubat'ta sahiplerini bulacak olan Grammy Ödül Töreni'nde sahne alacak isimler bir bir belli oluyor. Geçtiğimiz Kasım ayında yayınlanan albümü geç kaldığı için Grammy adaylıklarına yetişemese de, rekor üstüne rekor kıran Adele, dört yıl aradan sonra Grammy sahnesinde yer alan isimlerden biri olacak. 

'Hello' klibi ile YouTube'da 1 milyar tık barajını aşan Adele, bugüne kadar 10 kategoride Grammy ödülünü koltuğunun altına aldı.

 

 

 

KENDRICK LAMAR VE THE WEEKND DE SAHNE ALACAK 

Adele dört yıl aradan sonra ilk kez Grammy sahnesinde


The Weeknd (solda) ve Kendrick Lamar 

Haberin Devamı

Adele'in dışında sahne alacak bir diğer isim ise Kendrick Lamar oldu. Dünyaca ünlü rapçi, 'To Pimp a Butterfly' albümüyle 'Yılın Albümü' ve 'Yılın En İyi Rap Albümü' kategorileri dahil 11 dalda aday.

Geçtiğimiz senenin en büyük çıkışlarından biri olan The Weeknd'i de Grammy törenlerinde canlı olarak izleyebileceğiz. Bu sene  7 adaylığı bulunan The Weeknd'in performansı merak uyandırıcı. 

Gecede ayrıca country grubu Little Big Town'ın da sahne alacağı açıklandı. Müzik dünyasının en prestijli ödül törenini bu sene 5. kez LL Cool J sunacak. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!