47’lik Nicole Kidman: Umarım hamileyimdir!

Güncelleme Tarihi:

47’lik Nicole Kidman: Umarım hamileyimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 01:07

Geç anne olmak konusunda Avustalyalı oyuncu Nicole Kidman'ın derdi yok. Anneannesinin de 49'unda bebek sahibi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, yeniden anne olmak istiyor.

Haberin Devamı

26 Aralık’ta ülkemizde gösterime girmesi planlanan yeni filmi ‘Paddington’ vesilesiyle Nicole Kidman, Elle dergisinin 2015 Ocak sayısına ilginç açıklamalarda bulundu. Country şarkıcısı Keith Urban’la tanıştıktan sadece 1 ay sonra evlenmeye karar verdiğini açıklayan ünlü oyuncu, ani karar vermeyi sevdiğini ve hissettiği gibi yaşadığını söylüyor.

YENİDEN ANNE OLMAK İSTİYOR

47’lik Nicole Kidman: Umarım hamileyimdir

Kidman ve eşi Urban 2005’te tanıştı. İkili, bir süre sonra birlikte olmaya başladı ve işler ciddiye binince 2006 mayısında nişanlandıklarını People dergisine açıkladı. Bir ay sonra ise evlendiler. Çiftin Sunday Rose ve Faith Margaret adını verdikleri iki kızları oldu ancak 47 yaşındaki aktris yeniden anne olmak istiyor.

Haberin Devamı

ANNEANNEM DE 49'UNDA DOĞURMUŞTU

47’lik Nicole Kidman: Umarım hamileyimdir

‘En son kızımı 43 yaşındayken doğurdum. Anneannem de en son çocuğunu 49’unda dünyaya getirmişti. Her ay, ‘umarım hamileyimdir’ diye geçiriyorum içimden! Keşke olsam!’

HAYATIMIN AŞKINI 39'UMDA BULDUM

47’lik Nicole Kidman: Umarım hamileyimdir


'Kameralar önünde elele tutuşmak ya da öpüşmek gibi şeyleri umursamıyorum' diyor, ünlü yıldız. Kidman, 2001 yılında Tom Cruise ile olan 11 yıllık evliliğinin bitişini kastederek, 'Boşanmalar ve kayıplar yaşadım. Bu yüzden umrumda değil. Hayatımın aşkını 39 yaşındayken buldum. Ve ona sahip olduğum için çok şanslıyım'.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!