2016 Oscar Ödülleri gecesinde<br>kuş sütü bile eksik değil

Güncelleme Tarihi:

2016 Oscar Ödülleri gecesindekuş sütü bile eksik değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 01:54

2016 Oscar Ödülleri'nin dağıtılacağı gecede, acımasız kader bir kez daha yüzünü gösterip Leonardo DiCaprio ödül alamazsa, en azından karnının tok, sırtının pek bir şekilde eve döneceğinden emin olabiliriz.

Haberin Devamı

Her yıl Oscar Ödül Töreni sonrasında düzenlenen ve yalnızca davetlilerin katılabildiği 'after party'nin yemek mönüsü hazır.

Ünlülerin şefi Wolfgang Puck, 20 yıldır olduğu gibi yine o gece mutfaktaki isim olacak.

Governors Balo Salonu'nu doldurması beklenen 1500 kişinin aç karınlarını, havalı isimleri olan ve galiba biz ölümlülerin asla tadamayacağı yemeklerle dolduracak.

 

2016 Oscar Ödülleri gecesindekuş sütü bile eksik değil

 

İşte bu yemeklerden birkaç örnek: Baharatlı orkinos balığı, havyarlı fırında patates, wagnu kaburgası, altın renkli heykel çikolataları...

Haberin Devamı

Bu yemeklere ise pahalı içkiler ve altın rengine boyanmış bardaklarla sunulan köpüklü kokteyller eşlik edecek.

Gösterişli yemek için 1300 istiridye, 10 kilo balık yumurtası, 300 ıstakoz, 6 bin 500 yufka ve 2 bin 400 şişe Piper Heidsieck şampanyası sipariş edildi. 

Şef Wolfgang Puck, gece için şimdiden çok heyecanlı olduğunu söyledi:

 

2016 Oscar Ödülleri gecesindekuş sütü bile eksik değil

 

"Geçen yılki yemekte zirveyi gördük. Adele ve John Travolta'nın bayıldığı geleneksel yemekler makarna, mantarlı peynir tabağı ve tavuklu tarta; bu sene bazı ilaveler yaptık. Çin usulü yengeç, ıstakoz ve vejeteryan konuklarımız için özel olarak bademli domates çorbası pişireceğiz. Herkes için bir şeyler olacak. Birkaç ay önce yolda Barbara Streisand'ı gördüğümde 'Benim tavuklu tartımı yaptığın sürece Oscar'da ne pişireceğin umurumda değil' dedi. Birçok Akademi üyesi her yıl aynı şeyi söylüyor. Anlayacağız tavuklu tart herkesin favorisi."

 

2016 Oscar Ödülleri gecesindekuş sütü bile eksik değil

 

Haberin Devamı

Konuklara tatlı olarak ahududu ve şampanya ile doldurulmuş mini kekler, çikolatalı pastalar, kremalı-şampanyalı havyarlar ikram edilecek.

Governors Balosu, her yıl Oscar Ödül Töreni'nin hemen ardından gerçekleşiyor. Ödül kazananlar, aday olanlar, sunucular ve sahneye çıkan herkes geceye davetli oluyor. Tahmin edebileceğiniz gibi heykelcikler de... 

 

 

BAKMADAN GEÇME!