10 bin TL'lik yemek ısmarlayacak

Güncelleme Tarihi:

10 bin TLlik yemek ısmarlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 12:43

39 yaşındaki girişimci Stephanie Robesky, '2014'ün En İyi Restoranı'na aylar öncesinden rezervasyon yaptırdı. Yaklaşık 10 bin TL tutan akşam yemeğini de internetten seçeceği şanslı bir erkeğe ısmarlayacak.

Haberin Devamı

San Franciscolu girişimci Stephanie Robesky, Ocak sonunda doğumgününü kutlamak için ona dünyanın en iyi restoranında eşlik edecek kişiyi internette aramaya karar verdi!
Robesky, Japonya’da Mandarin Oriental Hotel’de bulunan Noma Tokyo adlı restorana aylar öncesinden rezervasyon yaptırdı.

ÇATAL BIÇAK KULLANMAYI BİLSİN LÜTFEN!

10 bin TLlik yemek ısmarlayacak

Noma Tokyo, ‘2014’ün En İyi Restoranı’ ödüllü iki Michelin yıldızlı bir restoran. The Guardian’a göre burada yemek için şu an 60 bin kişi sırada bekliyor ve iki aydan önce restoranda kesinlikle yer bulunamıyor. Şefi, dünyanın en ünlü şeflerinden biri olan Kopenhaglı René Redzepi. Özetle, burada yemek yemek pek çok insanın ‘ölmeden önce yapılacaklar’ listesinde yer alıyor…

Haberin Devamı

Ancak girişimci, kendisine o gece eşlik edecek kimseyi bulamadı. En sonunda çareyi internette aramaya karar verdi. ‘30’larının sonlarında bir bekarım, çoğu arkadaşım evli ya da eşcinsel, bu yüzden bu özel akşam bana eşlik edecek kişiyi internetten bulmaya karar verdim' dedi ve 9 Ocak'ta Nerdgirl adındaki bloguna ünlü restoranda kendisiyle birlikte yemek yiyecek bir partner aradığını yazdı. O günden bugüne ise genç kadına düzinelerce teklif geldi.

Robesky’ye eşlik edecek kişinin San Francisco’da bulunması, bekar olması, 28-46 yaş aralığında olması, ve çatal bıçak kullanmayı doğru bilmesi gerekiyor! Genç kadın, ayın 16’sında kararını açıklayacak. Seçilecek şanslı erkek, gidiş-dönüş biletlerini kendisi karşılayacak. Robesky de 4500 dolar (yaklaşık 10 bin TL) tutacak akşam yemeği bedelini ödeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!