Hayat Şarkısı 7. bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 7. bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 13:20

Kanal D ekranının yeni dizisi Hayat Şarkısı 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi olmaya aday Hayat Şarkısı son bölümü dün akşam ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Hayat Şarkısı'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da seyircilere sunuldu. İşte; Hayat Şarkısı dizisi hakkında bilinmeyenler ve 7. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 7. bölüm fragmanı haberimizde. Seyircilerin merakla bekledikleri Hayat Şarkısı dizisinin 7. bölümünde neler olacak? Hayat Şarkısı nerede çekiliyor? İşte; Hayat Şarkısı hakkındaki tüm detaylar.

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile Türk halkının beğenisini kazanmayı başaran dizinin baş rollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşıyor. Dizinin hikayesi kadar kullanılan mekanlarda dikkat çekiyor. İşte detaylar…

HAYAT ŞARKISI 7. BÖLÜM FRAGMANI

Bayram Cevher'in başına gelen kötü sürpriz, tüm aileyi derinden sarsıyor!

Hayat Şarkısı hakkında merak edilen tüm detaylar

Hayat Şarkısı’nın Almanya’da geçen bölümlerinin çekildiği evde Mudo Concept ürünlerine yer verildi ve tasarım ekibinde ise; Emine İnan ve ekibinin yer aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Muhteşem bir hikaye ile izleyenlerin karşısına çıkan “Hayat Şarkısı”nda Hülya ve Kerim'in hikayesi şu an İstanbul'da devam ediyor. Dizinin çekimleri ise muhteşem bir evde yapılıyor. Peki bu ev nerede? Kime ait , tasarımını kim yaptı? İşte detaylar…

Dizinin çekimlerinin yapıldığı “Beyaz Köşk” Bebek’te!

Hayat Şarkısı’nın çekimlerinin yapıldığı, 19. yy'ın sonlarında Muhtar Paşa tarafından yapılan ve 1995 yılında çöken köşk, 5 yıl sonra ise aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. 3500 m2'lik arazi içinde 800 m2 kapalı alana sahip olan yapının mülkiyeti 2010 yılından beri İnca Bilişim'e ait.

İlk kez “Hayat şarkısı” ile görücüye çıkan köşk, daha önce hiç bir film çekiminde kullanılmadı.

10 kişilik bir ekiple 1 ayda dekore edildi!

Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan ve ihtişamı ile göz kamaştıran köşk, 10 kişilik bir ekip tarafından dizi karakterine uygun olarak 1 ayda dekore edildi. Mekanın tasarım ve uygulamasını Sanat yönetmeni Emine İnan üstlendi.

BAKMADAN GEÇME!