Hayat Şarkısı'nın fragman tadında bölüm özeti ile dört dakikada her şeyi öğrenin

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısının fragman tadında bölüm özeti ile dört dakikada her şeyi öğrenin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 09:22

Hayat Şarkısı 28. bölümüyle bu akşam izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Hayat Şarkısı salı akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde meydana gelenler izleyenleri şoke etti. Peki, Hayat Şarkısı 28. bölümünde neler yaşandı? Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçti ve güzel dakikalar ekranlara geldi

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 28. bölümünde Zeynep, Hülya ile ilgili dürtülerine kulak vermeye başlamıştır. Filiz ise kimseye kulak asmadan Cem ile büyük bir aşka yelken açmıştır. Bahar'ı Melek'ten koparmaya baş koyan Haluk ise iki kardeşin arasına açmaya kadar uzanan girişimlerine devam etmiştir. Hülya ise mutluluğunun kursağında kalacağı bir dönem geçirmektedir. İşte Hayat Şarkısı 28. bölümü ile ilgili detaylar ve dört dakikada Hayat Şarkısı'nda yaşananlar...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır. Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 27. bölümde; Uzun zamandır hasret kaldığı Mehmet’e kavuşan Filiz’in anneliğin sandığı kadar kolay olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye karar verir ve harekete geçer. Mahir ise Hülya’nın bir çılgınlık yapmasını engellemek için zamanla yarışmaktadır. Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren’in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler. Cem’in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz’e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin’e olan ilgisini artık saklamamaktadır. Ardı ardına gelen olaylar Hülya’nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!