Hayat Şarkısı dizisi 12. bölüm fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 12. bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 13:28

Hayat Şarkısı dün akşam 11.bölümü ile izleyici karşına çıktı. İzleyenleri keyifli dakikalar yaşatan Hayat Şarkısı'nda Kerim ve Hülya arasında yaşanan duygusal dakikalar geceye damgasını vurdu. Kerim ve Hülya'nın öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Ayrıca Hayat Şarkısı'nın 12.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Hayat Şarkısı son bölüm ile ekrana kilitledi. Son bölümün hemen ardından 12. yeni böülm fragmanını yayınlayan Hayat Şarkısı'nda Hülya büyük bir tuzağa düşecek. Kerim ve Hülya arasında son bölümde yaşananlar geceye damga vurdu. İşte son bölüm ve yeni bölüm detayları..

Hayat Şarkısı 12. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Hülya'nın maskesini düşürebilmek için yeni bir oyun planlıyor! Hülya, Cem ile basında çıkan fotoğraflarından kendisini nasıl kurtaracak?

İŞTE HAYAT ŞARKISI 12.BÖLÜM FRAGMANI




HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!
 Kerim, tedavi için kliniğe yatan Filiz’in hem masraflarını karşılamakta hem de sağlığını yakından takip etmektedir. Mahir, Hülya’yı bu yeni gelişmeler hakkında bilgilendirir. Hülya, Kerim’in Filiz’le görüştüğünü, üstelik bebek Mehmet’i görmesine izin vereceğini öğrenince deliye döner ve Filiz’den temelli kurtulma kararı alır. Zeynep de bu arada Hülya’dan temelli kurtulma planları yapmaktadır. Cem’e bir daire vermesi karşılığı Hülya’ya tuzak kurmasını ister.
 
HAYAT ŞARKISI 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI
 
 
 

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verir. Başta Kerim olmak üzere, tüm aile Hülya’dan bir cevap beklemektedir. Bayram, Cem’i hesap sormak için eve çağırır. Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.
 
Hülya, Filiz'i ailesinden uzak tutmaya çalışırken, ablası Melek'e destek olmaya devam eder. Tüm bu olaylar yaşanırken, Kerim ile Hülya git gide yakınlaşmaya başlar.

Öte yandan Cem, Hülya ile tekrar buluşur ve Bayram Cevher'in gerçekleri öğrenme peşinde olduğunu söyler. Cem sadece bir şartla, geçmişi unutabilecekdir; o da Hülya'nın vereceği paradır. Hülya ile Kerim'in sürpriz karşılaşması ise, Hülya'yı köşeye sıkıştırır.


Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz
 
Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)
 

BAKMADAN GEÇME!