Hayat Şarkısı dizisinin 10. son bölümü ekrana kilitledi

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisinin 10. son bölümü ekrana kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 07:54

Hayat Şarkısı dün akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Dizin dün yayınlanan bölümüne Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıktı. Hülya bu durumdan bakın nasıl kurtuldu. İşte Hayat Şarkısı 10.bölümde yaşananlar

Hayat Şarkısı dün akşam çok ses getiren bir bölümle izleyeci karşısına çıktı. Dizinin yayınlandığı dakikalarda sosyal medyada da adeta Hayat Şarkısı fırtınası esti. Hülya dün akşam da karşı karşıya kaldığı zorluklardan kurtulmasını bildi. İşte Hayat Şarkısı dizisinin son bölümünde yaşananlar.

HAYAT ŞARKISI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verir. Başta Kerim olmak üzere, tüm aile Hülya’dan bir cevap beklemektedir. Bayram, Cem’i hesap sormak için eve çağırır. Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.
 
Hülya, Filiz'i ailesinden uzak tutmaya çalışırken, ablası Melek'e destek olmaya devam eder. Tüm bu olaylar yaşanırken, Kerim ile Hülya git gide yakınlaşmaya başlar.

Öte yandan Cem, Hülya ile tekrar buluşur ve Bayram Cevher'in gerçekleri öğrenme peşinde olduğunu söyler. Cem sadece bir şartla, geçmişi unutabilecekdir; o da Hülya'nın vereceği paradır. Hülya ile Kerim'in sürpriz karşılaşması ise, Hülya'yı köşeye sıkıştırır.
Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 


 
 
 
 
HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Zeynep’in intihar teşebbüsü yüzünden Bayram ve Müfit karşı karşıya gelir. Hüseyin, evine ve ailesine dönmezse Müfit’in aileye karşı kullanacağı kozları vardır. Hüseyin bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Hülya ile Kerim gün geçtikçe yakınlaşmakta, birlikte daha fazla zaman geçirmektedir. Mehmet’i geri almayı takıntı haline getiren Filiz her şeyi göze almıştır. Yıllar sonra karşılaştığı Cem’in, Hülya’nın hayatından kolayca çıkmaya hiç niyeti yoktur; Hülya ile görüşmeye kararlıdır.
Melek, Hüseyin'den uzak durmaya karar veriyor; Zeynep'in sürpriz hamlesi şok etkisi yaratıyor!
Kerim, Aylin’in itirafı sonucu Almanya’ya okuldaki görevine dönme şansı yakalamıştır ve bir yol ayrımındadır; ya ailesi ile Türkiye’de kalacak ya da yıllarca peşinde koştuğu ideallerine, Almanya’ya geri dönecek. Üstelik artık kendisini bırakıp gideceğini söyleyen Hülya’ya karşı olan duygularını da, gözden geçirmektedir.
Hüseyin, Zeynep ile olan evliliğini bitirmeye, Zeynep ise Hüseyin’i eve geri döndürmeye kararlıdır. Hüseyin, Melek ile birlikte olabilmek için her şeyi göze almıştır; ancak Melek, yıkılmış bir yuva üzerinden mutlu olamayacakları düşünmektedir. Hülya’nın hayatı ise hiç ummadığı yeni gelişmelere ve mücadelelere gebedir.
 
Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz
 
Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)
 

BAKMADAN GEÇME!