'Hayat bana bu bedeli ödetti'

Güncelleme Tarihi:

Hayat bana bu bedeli ödetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2010 00:00

Sık sık alkollü görüntülenen oyuncu Tolga Karel, eğlenmek için gittiği mekanın çıkışında verdiği röportajında hayli duygusallaştı.

Haberin Devamı

ÇOK YALNIZIM DİYEREK AĞLAMIŞTI (FOTO-GALERİ) 

Sık sık gecelerde alkollü şekilde görüntülenen ve son olarak sokaklarda eşofmanlarıyla koşuşturan oyuncu Tolga Karel, geçtiğimiz gece eğlendiği bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayakligazete.com’un haberine göre, oldukça hüzünlü olduğu gözlenen Tolga Karel, alkolün etkisiyle de oldukça duygusal anlar yaşadı. Sevgilisi Öykü Çelik’ten ayrıldıktan sonra zor günler geçiren ve şuanda hayatında kimse olmadığını ifade eden Tolga Karel, şöhretin bedelini ödediğini söyledi.

Bir aileye sahip olamadığından yakınan Tolga Karel, “Hayatımda bir kadın yok. Herkes o kadar sahtekar ve basitleşmiş ki her şeye rağmen yok. Bir şöhret olarak benim önemli bir vasfım yok.  Hiçbir şey şöhretle parayla pulla olmuyor. Aile her şey. Para pul hiçbir şey önemli değil. Para sadece idare eder, aile hayattır. Bana hayat bu bedeli ödetti” diye konuştu. Oldukça duygusal anlar yaşayan Tolga Karel göz yaşlarına hakim olamadı.     

Haberin Devamı

  

 

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!