Hayat an'lardan ibaret

Güncelleme Tarihi:

Hayat anlardan ibaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hem modern hem ağırbaşlı olmak isteyen, yaşadığı an'lara inanan, ruhu

ya da yaşı genç insanlar için bu yaz çok fazla seçenek var. İlginç bir koleksiyon, kullandığınız parçaya göre, hırslı birkadına da dönüşebiliyorsunuz, munis bir ev kedisine de...

Bazı insanlar geleceği beklemezler. Hayatın an'lardan ibaret olduğuna inanırlar. Hayat göstermiştir ki, bu tez hiç yanlış değildir. İşte bu canlılar yaşamayı ve keyif almayı, an'ları sevdikleriyle paylaşmaya bayılırlar. Gençlerin ve ruhu gençlerin pek beğendiği, sessiz sedasız Suadiye'deki mağazasını açan Fine Line hayata bu şekilde baktığını ifade ediyor. Elbette giyinmeyi seven insanlar da kendilerine gönderilen mesajları anında yakalıyorlar.

Giysilerde deli doluluk da var, modern ağırbaşlılık da. Genç kız havasına da bürünebilirsiniz, olgun iş kadınına da. Size ve ruh halinize göre bu durum elbette sık sık değişebilir. Zaten bu nedenle tasarımcılar parçaları son derece birbiriyle uyumlu hazırlıyorlar. Bluzu değiştiriyorsunuz, eşarp takıyorsunuz, yeni bir etek giyiyorsunuz ve aynaya baktığınızda ruhunuzdaki cici kızı ya da şeytanı görüyorsunuz.

Geçmiş yıllarda gözümüze sokulan desenler bu yıl çekilmişler. Hemen her kreasyonda desenlerin sadeleştiğini, ufaldığını hatta yerini düz renklere bıraktıklarını görüyoruz. Sadece ekoseden vazgeçilemiyor. Bu yıl ekoseler, keteni süslemiş. Bir de bu sade kıyafetler üst üste giyilebiliyor. İncecik mini bluzlar, ketenlerle son derece uyumlu. Transparan krepler de yaz geceleri için iyi bir seçim. Yumuşak ve romantik bir görüntüsü var.

‘‘Akılcı şıklık ve giyim kolaylığı’’ ilkesi bu koleksiyonda da farkediliyor. Çağın hızlı ve vakit fakiri insanına modacılar kolay birleşen parçalarla, ütü istemeyen kumaşlarla, uyumlu renklerle, hem gece hem de gündüz giyilebilen giysilerle yardımcı olabiliyorlar.

Mor geceler

Geceleri de sade ama şık görünmek istiyorsunuz. Mor çok moda. Mürdüm eriği rengi de öyle. Özellikle uzun ve bol görünümlü tunikler, altlarına giyilen yine dökümlü pantolonlarla kullanılabiliyor. Yazın da siyah giymek istiyorsanız elbette siyahı da var. Elbiseler yine gecelerin vazgeçilmeyen giysilerinden olacak. Elbisenin üzerine yaz gecelerinde ince kaşmir hırka alma modası hala devam ediyor. İpek bluzların üzerine de kullanılıyor. Ama siz ketenden üretilmiş ceketleri ya da şık montları da tercih edebilirsiniz.

Spor yapmaktan hoşlananlar için pamuklu tişörtler, şortlar, eşofmanlar farklı modellerde. Yürüyüş için çok uygun. Yaz hafta sonlarında ormana giderken rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir de triko çılgınlığını unutmamak lazım. Koleksiyonların hepsinde trikolar büyük yer kaplıyor.

Sıcak günlerde işe giderken ne giyilecek? Elbette keten bir takım. Özellikle kiremit rengi, beyaz veya mavi. Hoşunuza giden takımları, ufak tefek ayrıntılarla zenginleştirdiniz mi, sizden mutlusu olabilir mi?

Yaz gelecek, tatile gidilecek. Akşamları partiler verilecek, bazı yakışıklılar yemeğe davet edecek. İşte böyle anlarda sırtı çapraz dekolteli farklı ama sade, siyah ya da beyaz renkteki elbise hayatınızı kolaylaştıracak. Giyinip, süslenip koşabilirsiniz.

Hindistan sıcaklığı

Yeşil, safran, kiremit ve turkuvaz renkleri, Hint motiflerinden esinlenerek hazırlanmış elbiselerde kullanılıyor. Renkler de oradan elbette. Krep kumaşlar özellikle tercih edilmiş. Yaz için şık ve serin görünüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!