Havuzda boğulan Dennis, 17 günde yaşama döndü

Güncelleme Tarihi:

Havuzda boğulan Dennis, 17 günde yaşama döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2005 00:00

Muğla’nın Marmaris İlçesi Armutalan Beldesi’nde 20 gün önce tatilini geçirdiği otelin havuzunda su yutarak nefessiz kalan ve ‘öldü’ denildiği anda Marmaris Özel Caria Hastanesi’nde yaşama döndürülen Hollandalı 23 yaşındaki Dennis Wiegeraad, doktorları şaşırtan bir hızla iyileşiyor. 17 gün sonra ilk kez yataktan kalkan Wiegeraad, tekerlekli sandalyeyle gün ışığına çıktı.

Dennis Wiegeraad’ın ilk müdahalesini yapan Dr. İlker Kızıloğlu, hastalarının mucizevi bir iyileşme gösterdiğini belirterek ‘Havuz başına gittiğimizde Dennis’in rengi değişmiş ve ölüm gerçekleşmişti. Yapılan müdahaleyle kendisini yeniden hayata döndürdük. Fakat bu kadar çabuk iyileşmesini biz de beklemiyorduk’ dedi.

Kaza sonrası Marmaris’e gelen Dennis Wiegeraad’ın annesi Ingrid Mage ise oğlunun başına gelenlerden sonra yaşadığına inanamadığını belirtti. Wiegeraad’ın kız arkadaşı Ramona Pijnakker ise ‘Dennis’i o halde havuzda görünce kesinlikle öldüğünü düşündüm ve ağlamaya başladım. Fakat doktorlar çok çaba gösterdiler. Buradaki ilgi inanılmaz, son derece mutluyuz’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!