Havalimanında ’Zone’a geleni bilardo masasıyla şımartıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Havalimanında ’Zone’a geleni bilardo masasıyla şımartıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2007 00:00

Garanti Bankası’nın özel kart sahiplerine yönelik İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açtığı Zone VIP Lounge’i (özel yolcu salonu) üç ayda 20 bin kişi ziyaret etti. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "Yurt dışına çıkan müşterilerimizin psikolojisini düşünüp onları şımartmak istedik ve ABD’den özel bilardo masası bile getirdik" dedi.

İSTANBUL Atatürk Havalimanı’nda ücretsiz salonlarda müşterilerini ağırlayan bankalar arasına Garanti Bankası da katıldı. HSBC’nin Advantage Club Lounge, İş Bankası’nın Millennium Lounge ve Akbank’ın Wings Primeclass Loung’dan sonra Garanti Bankası da Zone VIP Lounge adıyla, yurtdışına çıkan müşterilerini ağırlamaya başladı. Havalimanı dış hatlar bölümünde yer alan 565 metrekarelik Zone da, ABD’den getirtilen özel bilardo masası, kütüphane, çalışma merkezi, masaj koltukları ve özel çocuk odası bulunuyor. Yapımı 6 ayda tamamlanan Zone’u bugüne kadar 20 bin kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "Müşterilerimiz yurt dışına çıkmadan önce kendilerini daha rahat hissedebilecekleri bir ortam yaratmak istedik. Her türlü şeyi düşünüp diğer salonlarda olmayanları yapmaya çalıştık. Yurt dışına çıkan müşterimizin psikolojisini düşünüp şımartılması gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden ABD’den bilardo masası bile getirdik" dedi.

100 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYORUZ: Shop&Miles, Shop&Miles Business Kart, American Express, Garanti Masters ve Phi Kart sahiplerinin ücretsiz olarak kullanabileceği salonu üç ay önce açtıklarını anlatan Bilge, şöyle konuştu: "Bu kart sahipleri sürekli seyahat halinde. İşleri gereği yılda defalarca yurtdışına çıkıyorlar. Uzun zamandır böyle bir yer açmak için çalışıyorduk. Ancak Atatürk Havalimanı’nda yer bulmak çok zor. Küçük bir alanda müşterilerimizin kendini rahat hissedebilecekleri bir ortam yaratamazdık. Bu yüzden uzun bir süre yer açılmasını bekledik. THY’nin özel misafir salonunun eski yerine açtığımız bu mekana yılda yaklaşık 100 bin ziyaretçi çekmeyi planlıyoruz."

ÇOCUKLAR İÇİN PLAY STATION: Salonda fark yaratmak için tüm dekoru yenilediklerine dikkat çeken Bilge, "Bugüne kadar hiç bir özel misafir salonunda bulunmayan mekanlar yaratmak istedik. ABD’den özel bilardo masası getirdik. Çocuk salonumuzda yine bugüne kadar ilk defa uygulanan bir sistem kurduk. Çocuklara özel odada play station koyduk. Salona gelenler Quintessentially hizmetinden de yararlanabilecekler" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!