Hatırla Gönül Dizisi Reyting Kurbanı Oldu!

Güncelleme Tarihi:

Hatırla Gönül Dizisi Reyting Kurbanı Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 15:38

Başrollerini Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Engin Öztürk'ün paylaştığı “Hatırla Gönül”den kötü haber geldi. Son dönemde reytinglerin hızla düşmesi ile dizide final kararı alındı. Peki; Hatırla Gönül ekranlara veda mı edecek?, Hatırla Gönül dizisi bitiyor mu?, Hatırla Gönül neden bitiyor?, Hatırla Gönül final bölümü fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan tutkulu bir aşk ve intikam hikayesini konu alan Hatırla Gönül dizisi, son dönemde reytinglerinde yaşanan ciddi düşüş nedeniyle izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. 10 Ocak 2016'da ekrana gelecek olan Hatırla Gönül 13. bölümden sonra dizi izleyicilerine veda edecek.

Hatırla Gönül’ün Hikayesi

Dizide, üzerinden yıllar geçen ve küllenen bir aşkın yeniden filizlenmesi ve açığa çıkması işleniyor. Gönül okul hayatı boyunca başarılı bir öğrencilik yaşamış ve ameliyat hemşiresi olmuştur. Hayatına girip çıkan iki erkek arasında seçim yapmak durumunda kalan Gönül’ü zor bir karar beklemektedir. Hatırla Gönül, yetimhanede büyüyen Gönül’ün hayatı ve aşklarını konu almaktadır.

HATIRLA GÖNÜL 13. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak, Selen Öztürk, Tuğrul Tülek, Turgay Kantürk gibi dev isimlerin yer aldığı dizinin ilgiyle izlenmesi bekleniyordu. Ancak beklendiği gibi olmadı. Hatırla Gönül reyting kurbanı oldu. Son dönemde reytinglerin hızla düşmesi ile dizide final kararı alındı.

Hatırla Gönül, 10 Ocak 2016’da ekrana gelecek olan 13. bölümü ile izleyicilerine veda edecek.

Hatırla Gönül Dizisi Reyting Kurbanı Oldu

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller, Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Aramızda kalsın gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Şu aralar Hatırla Gönül dizisinin başrol karakterini canlandırmaktadır.

Hatırla Gönül Dizisi Reyting Kurbanı Oldu

Haberin Devamı

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğdu.

Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir. Fatmagül’ün Suçu Ne?, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda ve Hatırla Gönül gibi dizilerde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!