Hatice Şendil'e tam not

Güncelleme Tarihi:

Hatice Şendile tam not
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2012 10:29

Türkan Şoray, 1977 yılında oynadığı “Dila Hanım” karakterini dizi versiyonunda canlandıracak olan Hatice Şendil’e tam not verdi. Şoray, “Bence çok doğru bir seçim".

Haberin Devamı

Necati Cumalı’nın “Dila Hanım” adlı eseri 35 yıl sonra bu kez dizi filme aktarılıyor. “Hanımın Çiftliği” dizisinin yapımcısı Faruk Turgut diziyi ağustos ayında Adana’da çekmeye hazırlanıyor.1977 yapımı filme Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın oynadığı Dila ve Karadağlı Rıza karakterlerine bu kez Hatice Şendil ve Erkan Petekkaya hayat verecek. Türkan Şoray, Dila Hanım’ı Hatice Şendil’in canlandıracak olmasına sevindiğini belirtti. Şoray’ın “bence çok doğru bir seçim yapılmış” dediği öğrenildi.
Star TV’de yayınlanacak olan dizinin kesinleşen oyuncu kadrosunda usta oyuncular Engin Şenkan ve Şerif Sezer de katıldı. Yönetmenliğini Onur Tan’ın yapacağı dizinin çekim mekanı da bildik bir yer… Yapımcı Turgut, 2 yıl önce “Hanımın Çiftliği”ni çektiği arsada bu kez “Dila Hanım”ı hayata geçirecek. Faruk Turgut filmin müziğini besteleyen Cahit Berkay’dan da eserin haklarını satın aldı. Dizinin eylül başında ekrana gelmesi planlanıyor.
          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!